Özdilek

Güncel

Vakıfbank Darıca'da şube açtı

2012 yılını “KOBİ Yılı” olarak ilan eden Türkiye'nin öncü bankalarından Vakıfbank, yeni şubesini Darıca'da açtı. Açılışa Darıca protokolü ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

16 Ekim 2012 Saat: 14:44
Vakıfbank Darıca'da şube açtı
Vakıfbank Darıca'da şube açtı

Her yıl en az 100 yeni şube açarak karlı büyümesine ve istihdama katkı sağlayan Vakıfbank 741. şubesini görkemli bir açılışla gerçekleştirdi.

HEDEF ŞUBE SAYIMIZI 750’YE ÇIKARMAK

Darıca şubesin açılışında konuşan Vakıfbank Bölge Müdürü Tahsin Oral, Bu bölgenin KOBİ’lerin yoğunlukta bulunduğu bir bölge olduğunu belirtti. Oral, “Darıca şubemizden çok şey bekliyoruz. Hedeflerini de bu doğrultuda koyduk. Şubemizin, bu bölgenin en çok tercih edilen şubesi olacağına inanıyoruz. Hedefimiz 2012 başında 630 olan şube sayısını yılsonunda 750’ye çıkarmak. Şube yerimizin belirlenmesinden ve açılışına kadar olan süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine ver verdi. Vakıfbank Şubesi Fevzi Çakmak Mahallesi İstasyon Caddesi No:418’de hizmet vermeye başladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat