Özdilek

Spor

VakıfBank THY deplasmanında kazandı

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 21. Hafta mücadelesinde Türk Hava Yolları’na konuk oldu. Sarı-siyahlılar rakibine set vermeden kazanarak bu sezonki 18. galibiyetini aldı.İSTANBUL (İGFA)-   2018’den bu yana Türkiye’nin tek şampiyonu ...

25 Mart 2023 Saat: 18:05
VakıfBank THY deplasmanında kazandı
VakıfBank THY deplasmanında kazandı

VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 21. Hafta mücadelesinde Türk Hava Yolları’na konuk oldu. Sarı-siyahlılar rakibine set vermeden kazanarak bu sezonki 18. galibiyetini aldı.

İSTANBUL (İGFA)-   2018’den bu yana Türkiye’nin tek şampiyonu VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 21. hafta mücadelesinde Türk Hava Yolları ile karşılaştı. Sarı-siyahlılar rakibine set vermeden zafere ulaştı. 

Vestel Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki mücadelenin ilk setinde savunmada etkili bir performans ortaya koyan VakıfBank, 7 blok yaptığı seti 25-19 hanesine yazdırdı. Çekişmeli geçen ikinci seti 25-23 kazanan sarı-siyahlılar son seti de aynı skorla alarak maçı 3-0 kazandı.

VakıfBank’ta Gabi 17 sayıyla en maçın skorer ismi olurken; Aleksia Karutasu 13, Zehra Güneş 12, Nika Daalderop ise 11 sayı kaydetti.

VakıfBank sıradaki maçında Ankara deplasmanına gidecek. Sarı-siyahlılar 1 Nisan Cumartesi, 14.00’te PTT ile karşılaşacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat