Özdilek

İGF

Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor

İzmitlilere konforlu bir yaşam alanı sunan, sosyal yaşam alanlarıyla bir konuttan çok daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor. Son başvuru 8 Temmuz. KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat’ın orta

6 Temmuz 2021 Saat: 10:05
Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor
Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor

İzmitlilere konforlu bir yaşam alanı sunan, sosyal yaşam alanlarıyla bir konuttan çok daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor. Son başvuru 8 Temmuz.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat’ın ortaklığında inşa edilen ve çağdaş mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nde 7 daire satışa çıkıyor. Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan, eşsiz Körfez manzarası ve sosyal yaşam alanlarıyla bir konuttan daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri sahiplerini bekliyor.  

Pazarlık usulüne göre satışa çıkacak olan daireler için vatandaşlar, 8 Temmuz Perşembe günü saat 11.00’e kadar (posta ile gönderilen teklifler de dâhil olmak üzere) gerekli evrakları İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edebilecek. Satış ihalesi İzmit Belediyesi Belsa Plaza A blok 9. Kat toplantı salonunda gerçekleşecek. Vadi İzmit Evleri, 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen dairelerle ve 306 bin 667 TL ile 1 milyon 181 bin TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat