Özdilek

Güncel

Vadi Besicilikten açıklama

Kocaeli’nin önemli organik çiftliklerden biri olan Vadi besicilik bir ajansın abonelerine servis ettiği haberle birlikte gündeme oturdu.

2 Haziran 2022 Saat: 18:32
Vadi Besicilikten açıklama
Vadi Besicilikten açıklama

Vadi Besicilikten açıklama

Kocaeli’nin önemli organik çiftliklerden biri olan Vadi besicilik bir ajansın abonelerine servis ettiği haberle birlikte gündeme oturdu.

 Özellikle bölge halkının kurban kesiminde aldığı hizmetlerle kendinden söz ettiren, Vadi Besicilik hakkında iddia edilen servis habere tepki göstererek yasal kaklarını aramak için harekete geçti.

 

Vadi’den Açıklama

Konuyla ilgili Vadi Besicilikten gelen açıklama şöyle:

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR

İhlas Haber Ajansı tarafından bugün abonelerine servis edilen ‘’ve yine yakalandılar’’ başlığı ile kamuoyuna duyurulan Vadi Besiciliğin Beyoğlu deresine hayvan dışkısı attığı yönündeki haberler asılsız ve yalandır. 1 Haziran günü çiftliğimize gelen Jandarma Çevre Koruma ekibi çiftliğimizde gerekli incelemeyi yapmış olup herhangi bir hayvansal atığın dereye dökülmediğine aksine hayvansal atıkların römork vasıtasıyla taşındığını resmi tutanakla belgelemişlerdir. Tutanakta işletmede bulunan tuvalet giderinin borusunun dereye deşarj olduğunu bunun sebebinin ise bölgede kanalizasyon şebekesinin olmamasından kaynaklandığını özellikle belirtmişlerdir. Firmamız ile ilgili gerçek olmayan haberler yayınlayan İhlas Haber Ajansının sürekli firmamızı gündeme getiren ve gerçekle ilişkisi bulunmayan haberlere devlet kurumlarını da alet etmesi manidardır. Ekte jandarmanın tutmuş olduğu tutanak görülmektedir. Ekteki tutanaK incelendiğinde jandarma komutanı ile görevli askerler ve şahsım olduğu düşünülünce bu haberin bizim dışımızdaki kişilerce nasıl yayıldığı ile ilgili Kocaeli Valisini, Cumhuriyet Savcılarını, il yöneticilerini göreve davet ediyor ve bu konunun araştırılmasını talep ediyorum.

Takdir kamuoyunundur.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat