Özdilek

Güncel

Uzuntarlalı Kamyoncular Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

Kartepe İlçesindeki SS 83 Nolu Öz Uzuntarla Kamyoncular Lojistik ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin hizmet binası açılışına protokolün ilgisi yoğun oldu.

3 Ağustos 2013 Saat: 20:09
Uzuntarlalı Kamyoncular Yeni Hizmet Binasına Kavuştu
Uzuntarlalı Kamyoncular Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

Uzuntarla Kamyoncular Kooperatifi hizmet binasını TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül,Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile birlikte açtı.

Kartepe İlçesindeki SS 83 Nolu Öz Uzuntarla Kamyoncular Lojistik ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin hizmet binası açılışına protokolün ilgisi yoğun oldu. Kooperatif Başkanı Adnan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Erol Yılmaz, Mustafa Karagöz, Hilmi Selçuk, Hüseyin Ayaz, Ekrem Akdemir ve Osman Kalender konukları ile yakından ilgilendi. Uzuntarla Bağdat Mahallesi D-100 karayolu kenarında mevcut binası yerine 434 metre karelik alanda inşa edilen 3 katlı yeni hizmet binasında başkanlık, toplantı, dinlenme ve muhasebe odaları, mescit, lokal, çay ocağı da yer alıyor.

Bölgede 1995 yılından beri 62 üyesi ile faaliyet gösteren Öz UzuntarlaKamyoncular Kooperatifi'nin yeni hizmet binası açılışında TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül,Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, il genel ve belediye meclis üyeleri, taşıyıcı kooperatif başkanları ve yöneticileri yanı sıra sivil toplum örgütü ile siyasi parti temsilcilerinden oluşan kalabalık davetli topluluğu hazır bulundu.

Yeni hizmet binası açılış kurdelesini kesen AK Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, "Kartepe İlçesindeki değişimi ve gelişimi yakından takip ediyorum. Buna bölge milletvekili olarak ben de ortak olmaktan mutluluk duyuyorum. Bölgenin canlılığına renk katan kamyoncu kooperatifimizin yeni hizmet binası, görkemli ve fonksiyonel bir yapıya kavuşmuş. Kooperatif üyelerine ve bölge halkına yeni bina hayırlı olsun. Kamyoncu kardeşlerime de hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat