Özdilek

Güncel

Üzülmez Milli Sporcu Yavuz Acar’ı ziyaret etti

Üzülmez, Paralimpik oyunlarında Türkiye’yi temsil etme başarısı kazanan, Kartepe’li Yavuz Acar’ı evinde ziyaret etti.

26 Ocak 2014 Saat: 13:23
Üzülmez Milli Sporcu Yavuz Acar’ı ziyaret etti
Üzülmez Milli Sporcu Yavuz Acar’ı ziyaret etti

Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, Paralimpik oyunlarında “engelsiz spor” olarak da adlandırılan “boccia” spor dalında ( topu en uygun yere göndererek rakip oyuncuların toplarının saf dışı bırakıldığı İtalyan oyunu) Türkiye’yi temsil etme başarısını yakalayan Yavuz Acar’ı evinde ziyaret ederek başarılar diledi.

 

 Ziyaret programında Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Milli Takımlar Baş Antrenörü Nihat Yılmaz’ın yanı sıra, Kocaeli Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Bülent Cengizhan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Teşkilat Başkanı Niyazi Aydın, Kartepe Belediye Meclis üyesi Yusuf Özdemir ve Meclis üyesi aday adayı Ahmet Atlı da  hazır bulundu.

 

ÜZÜLMEZ BAŞARILAR DİLEDİ

İktidarın spora ve sporcuya verdiği desteğin, sportif başarıda büyük rol oynadığını belirten Başkan adayı Üzülmez, azim ve gayretlerinden dolayı Yavuz Acar’ı tebrik etti. Üzülmez, “Yavuz arkadaşımızın bu başarısı, Türkiye’de engelli vatandaşlarımızın spora yönelik faaliyetlerinin artmasına ve başarabileceklerine olan inançlarının yükselmesine katkıda bulunacaktır. Gerek tesisleşme, gerek Hükümetimizin sporculara vermiş olduğu destekler günden güne ivme kazanmaktadır. Bizler de bu anlamda Kartepe’de elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Başarılar diliyorum” dedi.

 

HEDEF MADALYA

Hedefinin Paralimpik oyunlarında madalya kazanmak olduğunu ifade eden Milli Sporcu Yavuz Acar, “Gerek ailemden aldığım destek gerek antrenörümün tecrübesiyle çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat