Özdilek

Kültür/Sanat

Üzülmez, Kartepeli Çocuklarla Tiyatroda

Kartepe Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

22 Kasım 2016 Saat: 19:26
Üzülmez, Kartepeli Çocuklarla Tiyatroda
Üzülmez, Kartepeli Çocuklarla Tiyatroda

Hafta sonu  Kartepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Oyuncaklar Diyarı” adlı çocuk tiyatro oyununu izlemek için salonu dolduran Kartepeli çocukların heyecanına Başkan Üzülmez de ortak oldu ve onları yalnız bırakmadı.

Çocukları motive etmek, eğlendirirken hem de öğrenmelerine imkân sağlamak amacıyla Kartepe Belediyesi tarafından 15 günde bir periyodik düzenlenen çocuk tiyatrosu oyunları ile Kartepeli çocukları buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta sonu da Kartepeli minikler, “Oyuncaklar Diyarı” adlı çocuk tiyatrosunu izlemek için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne akın ettiler.

Üzülmez: Kartepe’de Çocuk Olmak Ayrıcalıktır

Kartepeli çocukların tiyatro sevincine ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hep dedik ki Kartepede çocuk olmak ayrıcalıktır. Kartepe Belediyesi olarak, çocuklarımızın gitmek istedikleri kültür sanat etkinliklerini onların ayağına getirerek ailelerimizin bu yükünü hafifletmek için etkinlikler düzenliyoruz. Yine bu etkinlikler gibi düzenlediğimiz kurslar ve yaz okulları ile de çocuklarımızın gelişimine yaz-kış katkıda bulunuyoruz. Bizim isteğimiz, ailelerimiz çocuklarının sadece eğitimi ile rahatça ilgilenebilsin ve sevgi dolu bir ortamda büyümelerini sağlasın, bizler de geniş bir yelpaze de onların her türlü isteğini elimizden geldiğince karşılamaya hazırız.” dedi. Çocuklar, pür dikkat izledikleri ve alkışlarla coştukları oyun sonunda Başkan Üzülmez’e sevgi seli içerisinde teşekkür ederek, etkinliği neşeyle tamamladılar.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat