Özdilek

Kültür/Sanat

Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü’nün Kahvaltısına Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile kahvaltıda buluştu.

23 Ekim 2016 Saat: 01:11
Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü’nün Kahvaltısına Katıldı
Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü’nün Kahvaltısına Katıldı

Ataşehir Kadın Spor ve yaşam merkezi üyelerinin  kendi aralarında ayda bir kez düzenlediği motivasyon ve kaynaşma toplantılarının sonuncusuna, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz da katıldı.

Kartepeli Kadınlar Hizmetlerden Çok Memnun

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulubü üyesi hanımlar, aylık faaliyetlerin değerlendirildiği, gelecek hedef ve planların belirlendiği son buluşmalarında, Kartepe Belediyesinin imkanları ile sunulan kültür gezileri, kişisel gelişim eğitimleri, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler gibi hizmetlerden  duydukları memnuniyet için Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini iletme imkanı buldular.

Kadınların sosyal ve günlük hayattaki mutluluklarına katkı sağlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Üzülmez de ; “Sağlıklı toplumların, kaliteli nesillerin yetiştirilmesinde toplumun temel yapı taşı olan sizlere;  sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda destek olmaya devam edeceğiz. Mutlu kadın, mutlu çocuklar ve mutlu aileler demektir. Farklı bakış açılarınızla elinizin değdiği işlere güzellik ve zenginlik katıyorsunuz. Hayatın her alanında başarılı eserlere imza atıyorsunuz. Sizler için yaptıklarımız azdır. Sizleri memnun edebiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat