Özdilek

Siyaset

Üzülmez, Kadın Spor Merkezi Açtı

Başkan Hüseyin Üzülmez, eğitim, sosyal, sağlık ve spor alanındaki yeni yatırımları çerçevesinde Suadiye’de kadın spor merkezi ve Karmek Kurs Binası’nı hizmete açtı.

24 Ekim 2015 Saat: 00:04
Üzülmez, Kadın Spor Merkezi Açtı
Üzülmez, Kadın Spor Merkezi Açtı

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Suadiye’de kadın spor merkezi ve Kar-Mek Kurs Binası açılışını bölge halkı ile yağmur altında gerçekleştirdi.

 

BİR KADIN SPOR MERKEZİ DE SUADİYE’DE

“Yaşam için spor” ve “Sağlık için spor” sloganıyla kadınlara yönelik yatırımları da ihmal etmeyen Kartepe Belediyesi, daha önce Emekevler, Şefkatiye, Ataşehir Mahalleleri’nde hizmete sunduğu kadın spor merkezlerinden dördüncüsünü de Suadiye Mahallesi’nde açtı. Başkan Üzülmez’in bayanlara yönelik hizmetleri arasında en çok rağbet gören Kadın Spor Merkezleri’nden biri de Kartepeli vatandaşların refahı ve yaşam kalitesi için, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde Suadiye Kültür Merkezi yanındaki binada yapılan düzenlemelerin ardından, Suadiyeli hanımların ücretsiz kullanımına sunuldu.

 

KAR-MEK İÇİN MODERN MEKANLAR

Kar-Mek Kursiyerlerine daha iyi eğitim alacakları mekanlarla buluşturma sözünü Suadiye’de gerçekleştiren Başkan Üzülmez, 2 kurs merkezinde 4 branşta 200 bayanın eğitim alacağı yeni binanın açılışını da yaptı. Milli Eğitim İlçe Müdürü Mahmut Sami Demirci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, Sumotaş Kooperatif Başkanı Ömer Yavuz, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, mahalle muhtarları, kurs öğreticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve bölge halkı açılışta hazır bulundu.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Suadiye ve Çepni Mahallesi başta olmak üzere bölgedeki bayanlara yönelik hizmetleri için Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve bölge meclis üyesi Hikmet Çelebi, Başkan Üzülmez’e teşekkür ettiler. “Başımızın tacı kadınlara ne yapsak azdır” diyen Başkan Üzülmez, Suadiye’de sundukları hizmetle, bayanların hem spor yapmaları, hem sağlıklı kalmaları yanında, sosyal ve psikolojik anlamda birlikte olmalarının güzelliğini yaşayacakları bir merkez yaptıklarını belirtti.

 

SUADİYE DAĞ YOLU İHALESİ YAPILDI

Çok ses getiren ve karşılığı çok güzel olan bir tesisi açtıklarını ifade eden Başkan Üzülmez, yağmur altındaki açılışta yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgiler aktardı. Başkan Üzülmez, “Ekonomiye canlılık getirmesi adına tarla yollarının iyileştirilmesi, ilk musalla taşı örneği Suadiye’de yapılması, Barbaros Okulu arkasındaki alanın yeni park alanı olarak değerlendirilmesi ve Suadiye’den zirveye ulaşımı sağlayacak yolun ihalesinin yapılması gibi Suadiye’de gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimiz insana verdiğimiz değerin göstergesidir.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat