Özdilek

Ekonomi

Üzülmez’den sanayicilere ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'de faaliyet gösteren Tezcan Galvaniz Fabrikası ve Kolsan Fabrikalarına ziyarette bulundu.

20 Ekim 2016 Saat: 21:34
Üzülmez’den sanayicilere ziyaret
Üzülmez’den sanayicilere ziyaret

Esnaf ve vatandaşlarla sürekli iç içe olan Başkan Üzülmez, Kartepeli sanayicileri de unutmayarak, toplumun her kesimiyle diyalog halinde olmaya özen gösteriyor.

 

Zaman zaman ilçesindeki sanayicileri ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen ve incelemelerde bulunan Başkan Üzülmez bu kez de Arslanbey’deydi. Başkan Üzülmez ilk olarak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tezcan Galvaniz Fabrikasına konuk oldu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Tezcan ile görüştü.

 

Daha sonra yine Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetini sürdüren Kolsan Fabrikası’nı ziyaret eden Başkan Üzülmez, Kolsan Fabrikası Genel Müdürü Murat Uzuner ile sohbet ettikten sonra fabrika personeline de iyi çalışmalar diledi. Başkan Üzülmez’in nezaket ziyareti ve sanayicilerin sorunlarına gösterdiği duyarlılık için teşekkür eden fabrika yöneticileri, “Başkanımızın çalışmalarını takdirle izliyoruz; dinleyen, herkesin derdiyle dertlenen ve çözüm üreten bir başkanımız var. Allah yardımcısı olsun.” Dediler.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat