Özdilek

Güncel

Üzülmez Cemiyetten Cemiyete Koşuyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta sonunu sünnet ve düğünlere koşmakla geçiriyor.

10 Ağustos 2015 Saat: 17:08
Üzülmez Cemiyetten Cemiyete Koşuyor
Üzülmez Cemiyetten Cemiyete Koşuyor

Kartepelilerin mutlu günlerine ortak olan Başkan Üzülmez, katıldığı cemiyetlerde evlilik yolunda olan gençlerin nişan yüzüklerini takarak “Allah Tamamına Erdirsin” dileklerinde bulundu. Bir ömür birlikteliğe evet diyen gençlerin nikah akitlerini gerçekleştiren Başkan Üzülmez, sünnet ve düğün cemiyetlerine de katıldı.

FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ VURAL EVLENDİ

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürü Samet Vural, Nurdan İci ile hayatını birleştirdi. Salim ve Zehra Vural çiftinin yakışıklı çocukları Samet Vural hayatını, boya dekorasyon işleri yapan Davut ile ev hanımı Tekmile İsi çiftinin zarif kızları Nurdan İsi ile birleştirdi. Vural ve İsi Ailelerini bu mutlu gününde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de yalnız bırakmadı. Elmas Düğün Salonu’nda bir ömür birlikteliğe evet diyen Samet ve Nurdan’ın düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, genç müdürünü tebrik edip takısını taktı. Her iki ailenin dost ve akrabaları yanı sıra Kartepe Belediyesi çalışanları da gençleri bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

ELBÜKEN AİLESİ’NDE SÜNNET HEYECANI

Köseköy Mahallesi sakinlerinden Yakup Elbüken’in biricik oğlu Yusuf Kaan Elbüken erkekliğe ilk adımını attı. Şefika-Abdullah Çolak ile Zekiye-Niyazi Elbüken ailelerinin torunu olan, Pirelli Fabrikası çalışanı Yakup Elbüken ile ev hanımı Hilal Elbüken’in 2 çocuğundan biricik evlatları Yusuf Kaan Elbüken sünnet oldu. 23 Nisan İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi Yusuf Kaan’ın erkekliğe ilk adımını attığı sünnet cemiyetine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de katıldı. Elbüken Ailesinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen sünnet cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, aileyi tebrik ederken miniğe de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Elbüken Ailesi’ni bu mutlu günlerinde heyecanlarına ortak olan başkan Yusuf Kaan’a da hediyesini taktı.

ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

Kartepe Hasanpaşa Mahallesi eski muhtarlarından Nihat Yılmaz’ın yeğeni Ertan Yılmaz, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in teyzesinin oğlu Mehmet Kılıç’ın kızı Reyhan Kılıç ile nişanlandı. Gençlerin nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Allah Tamamına Erdirsin” dilekleri eşliğinde taktı. Uzunçiftlik Mahallesi sakinlerinden emekli Sabahattin Yılmaz ile ev hanımı Fatma Yılmaz çiftinin Yıldız Sunta Fabrikası’nda çalışan yakışıklı çocukları Ertan Yılmaz, Şefkatiye Mahallesi’nde oturan nakliyecilik yapan Mehmet Kılıç ile ev hanımı Reyhan Kılıç çiftinin zarif kızları Reyhan Kılıç ile nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan Reyhan ve Ertan’ın nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Üzülmez taktı. Tebrik ve takı yağmuruna tutulan Reyhan ve Ertan, sonbaharda yapacakları düğünlerine de konuklarını şimdiden davet ettiler.

İSTANBUL’A DA YETİŞTİ

Hafta sonu cemiyetlere katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kuzeninin kızının nikahını Küçük Çamlıca Köşkü’nde kıydı. Rahmetli kuzeni Eyüp Yılmaz’a karşı ahdei vefasını gösteren Başkan Üzülmez, yanlarında olmaktan büyük mutluluk duyduğu Ataşehir Mahallesi sakinlerinden ev hanımı eşi Hatice Yılmaz’ın Gebze’de çalışan zarif kızı Sevgi Yılmaz’ın, İstanbullu rahmetli Ali Remzi ile ev hanımı Şöhret Ötkünç çiftinin özel sektörde finans müdürü olarak çalışan çocukları Tolga Ötkünç ile hayatını birleştirdi. Küçük Çamlıca Köşkü’ndeki nikahı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken gençlerin şahitliklerini Elif Yılmazer ile Fethi Batuk üstlendi. Karşılıklı sevgi ve saygı eşliğinde bu evliliğin güzel geçmesi temennisinde bulunan Başkan Üzülmez, “Bu evliliğin genç çiftimize, ailesine ve topluma hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diyerek evlilik cüzdanını da hayırlı evlatlar dileğiyle geline verdi.

MUTLULUK DİLEDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bir ömür birlikteliğe evet diyen Nihal Aydoğdu ve Kadir Topal’ın mutluluğuna da ortak oldu. Arslanbey Mahallesi sakinlerinden başkanın teyzesinin torunu da olan Aysel Aydoğdu ile emekli Erdinç Aydoğdu’nun zarif kızları Nihal Aydoğdu hayatını, aynı mahalleden emekli Kazım Topal ile ev hanımı Bircan Topal’ın Lassa’da çalışan çocukları Kadir Topal ile birleştirdi. Lastik-İş Sosyal Tesisleri’ndeki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez de aileleri tebrik edip genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

ÖZLEM ile MUSTAFA EVLENDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Özlem Küçükyılmaz ile Mustafa Soner’in nikahını kıydı. Kartepe Arslanbey Mahallesi sakinlerinden Cevat Fatma Soner çiftinin avukat oğulları Mustafa Soner hayatını İstanbullu Şakir ve Şerife Küçükyılmaz çiftinin zarif kızları Özlem Küçükyılmaz ile birleştirdi. Erkek tarafının evlerinin bahçesindeki nikahı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kıyarken genç çiftin şahitliklerini Merve Karabacak ile Reşit Karaarslan yaptı. Başkan Üzülmez nikah aktini gerçekleştirirken Cumhurbaşkanının hayırlı evlat nasihatı eşliğinde evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

YUNUS EMRE SÜNNET OLDU

Kartepe Arslanbey Mahallesi sakinlerinden Almesan firmasında çalışan Mustafa Şengül ile ev hanımı Nazife Şengül’ün 2 çocuğundan Arslanbey İlkokulu öğrencisi biricik evlatları Yunus Emre Şengül erkekliğe ilk adımını attı. Merhum Yunus Şengül ile Nafel Turhan’ın da torunları olan Yunus Emre Şengül’ün Arslanbey Mahallesi’ndeki evlerinin bahçesinde düzenlenen sünnet cemiyetinde dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Şengül Ailesi’nin mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aileyi tebrik ederken miniğe de geçmiş olsun dileğinde bulunup takısını taktı.

GELİN KARABÜK’TEN

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in dayısının kızı Fatma ile Ethem Kılıç’ın Esçem çevre laboratuarında çalışan çocukları Mustafa Kılıç hayatını Karabüklü Fatma ve Bora Karoğlu çiftinin zarif kızları Zehra Karoğlu ile birleştirdi. Beyzade Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün cemiyetine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de Kılıç ve Karoğlu Ailelerini tebrik etti. Gençlere iki cihan saadeti dileklerinde bulunan Başkan Üzülmez, Zehra ve Mustafa’ya takısını da taktı.

MUHTARIN OĞLU EVLENDİ

Kartepe eski Tepecik Muhtarı Saim Türker’in oğlu Mehmet Türker, Eşme’nin zarif kızlarından Semra Tuna ile evlendi. İstasyon Mahallesi sakinlerinden eski muhtar Saim Türker ile ev hanımı Mürvet Türker çiftinin Hyundai Fabrikası çalışanı çocukları Mehmet Türker hayatını, Eşmeli Kamil ve Ağgül Tuna çiftinin Gülen Kalpler Rehabilitasyon Merkezi çalışanı Semra Tuna ile birleştirdi. Şehir Restaurant’taki düğün cemiyetine katılan Başkan Üzülmez, Tuna ve Türker Ailelerini tebrik etti. Genç çifte mutluluk dileğinde bulunan Başkan Üzülmez Semra ve Mehmet’e takısını da taktı.

İZMİR’E GELİN GİTTİ

Kartepe İbrikdere Mahallesi sakinlerinden Halil Ailesi kızlarını aynı mahallede oturan Aydın Ailesi’nin İzmir’de uzman çavuş olarak görev yapan çocukları ile evlendirdi. Kartepe Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü personeli Ahmet Gültekin’in de akrabası olan serbest meslek sahibi Hayati Aydın ile ev hanımı Esma Aydın çiftinin İzmir’de görevli uzman çavuş olarak görev yapan çocukları Ali Aydın hayatını, aynı mahallede inşaat ustası Musa Halil ile ev hanımı Rabia Halil çiftinin zarif kızları Dilek Halil ile birleştirdi. Uzuntarla Sosyal Tesisleri’ndeki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Halil ve Aydın Aileleri’ni tebrik etti. Dilek ile Ali’ye mutluluk dileyen başkan gençlere takısını da taktı.

ANDAÇ AİLESİ’NİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli Andaç Ailesi’nin mutluluğuna ortak oldu. Mehmet ve Ayşe Andaç çiftinin serbest meslek sahibi olan çocukları Tolga Andaç hayatını, Başiskele İlçesi sakinlerinden emekli Rahmi ve ev hanımı Safiye Sandıkçı çiftinin zarif kızları Zeliha ile evlendi. Mevlana Düğün Salonu’ndaki düğün cemiyetine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dünür olan Sandıkçı ve Andaç Ailelerini tebrik etti. Gençlere de mutluk dileğinde bulunan başkan Zeliha ve Tolga’ya da takısını taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat