Özdilek

Aşayiş

Uyuşturucuyla mücadele uygulaması esnafı memnun etti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olan narkotimler akşam saatlerinde İzmit’te büyük bir uygulama yaptı.

29 Aralık 2016 Saat: 07:49
Uyuşturucuyla mücadele uygulaması esnafı memnun etti
Uyuşturucuyla mücadele uygulaması esnafı memnun etti

İzmit’in merkezinde bulunan Belsa Plaza ile Fethiye Caddesi  üzerinde cafelere denetim yapıldı. Yaklaşık 100 polisin katıldığı uygulamaya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Ayrıca uygulamalara hassas burunlu narkotik köpeği “Millow”’da katıldı.Yapılan büyük uygulamada 40 işyerinde inceleme yapılırken yaklaşık 400 kişi sorgulandı. Uygulama esnasında çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca sigara yasağını ihlal eden iş yerleri hakkında da tutanak tutularak işlem yapıldı.Ayrıca yapılan uygulamanın ülke genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldığı öğrenildi. Uygulamanın yapıldığı kafe sahipleri ise  uygulamalardan memnun olduğunu belirterek bu tarz gulamaların arttırılmasını istediklerini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat