Özdilek

Aşayiş

Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ileNarkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 ve 25 Ekim tarihleri arasında 5 ayrı başarılı çalışmaya imza attı.

26 Ekim 2017 Saat: 15:05
Uyuşturucu tacirlerine geçit yok
Uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Yapılan çalışmalar neticesinde  3 günde  317 kg esrar ve 46 kg eroin maddesi elegeçirildi. Operasyonlarla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile  Mücadele Büro Amirliği ekiplerince 23 Ekim günü  sokak satıcılarına yönelik düzenlenen  operasyonda takibe alınan ve torbacı diye tabir edilen bir sokak satıcısı, bir kullanıcıya  kokain satışı  yaptığı esnada suçüstü yakalandı.  Operasyonda 0,71 gram kokain maddesi  ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 200 dolar  elegeçirildi.  Gözaltına alınan  kullanıcı  hakkında işlem yapılarak serbest bırakıldı.  Uyuşturucuyu satan şahıs ise tutuklandı.Kartepe İlçesinde 23 Ekim günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile  Mücadele Büro Amirliği ekiplerince, sokak satıcıları ve kullanıcılarına yönelik yapılan çalışmalar  kapsamında,  Eşme Mahallesinde   uyuşturucu madde alan bir şahıs  polisin yaptığı çalışma ile yakalandı. Şahısın üzerinden 0.36 gram kokain maddesi elegeçirildi. Uyuşturucu kullanıcısı olan şahıs, hakkında adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı. Kartepe’de 24 Ekim günü yapılan  çalışmada ise  durumundan  şüphelenilerek durdurulan  2  şahıs üzerinden  6. 49 gram esrar maddesi elegeçirildi. Haklarında adli işlem yapılan her iki şahıstsa serbest bırakıldı.Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü, Gebze  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla  Mücadele Büro Amirliği  ekiplerince alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu  takibe alınarak Gebze İlçesinde durdurulan bir TIR’ın çekicisinde gizlenmiş vaziyette  66 paket  halinde  289 kilo 440 gram kubar esrar ile  22 paket halinde 27 kilo 500 gram toz esrar maddesi elegeçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan TIR Şoförü  sevk edildiği adli merciiler tyarafından tutuklandı.Kocaeli Polisinin  alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, 25 Ekim günü  TEM Otoyolu İstanbul istikameti Kocaeli Bölge Trafik mevkiinde durdurulan  hususi bir araçta bulunan  A.E ile M.Ö isimli 2 şahısın   şüpheli davranmaları ve heycanlı  hareketler sergilemeleri üzerine, polis araçta detaylı incelemelerde bulundu.  Yapılan incelemelerde aracın değişik noktalarına gizlenmiş  89 paket halinde 46 kg  eroin maddesi elegeçirildi. Olayla ilgili  gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat