Özdilek

Aşayiş

Uyuşturucu satıcısı 2 kişi gözaltına alındı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi ekipleri , İzmit ilçesinde uyuşturucu madde bulundurup sattıkları tespit edilen Ş.A. ve ev arkadaşı Ü.D. gözaltına alındı.

30 Aralık 2016 Saat: 11:16
Uyuşturucu satıcısı 2 kişi gözaltına alındı
Uyuşturucu satıcısı 2 kişi gözaltına alındı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü  Uyuşturucu İle Mücadele Şubesi  ekipleri tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu İzmit ilçesinde  uyuşturucu madde bulundurup sattıkları tespit edilen Ş.A.  ve ev arkadaşı Ü.D. gözaltına alındı. Şahısların ikametinde yapılan aramada  özel eşyaların arasına gizlenmiş 89 gram toz esrar,326 adet EctasyHap, 21 gram  oldukça zehirli bir uyuşturuxu maddesi olan metamfetamin, 50 gram yavşan otu, 1 Adet Çakmak Gazı, 156 gram kına, Uyuşturucu Maddenin paketlenmesi için kullanılan kağıtlar ile Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 895 TL para ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli merciilere sevk edilen her iki şahısta tutuklandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat