Özdilek

Kültür/Sanat

Üstgeçidi kullanmayınca canından oldu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kocaeli’nin Gebze İlçesi, Feniş mevkiinde, D-100 karayolunda bulunan üstgeçit yerine bariyerlerden geçmeye kalkışan 27 yaşındaki Nurten Kaya feci şekilde can verdi.

 

 

Kazanın olduğu yerin hemen karşısında bulunan Beylikbağı Mahallesinde ikamet eden 27 yaşındaki bekar Nurten Kaya, seyahat ettiği Tekirdağ’dan dönüşünde Fen-İş mevkiinde minibüsten indi. Evine gitmek için üstgeçit yerine vatandaşların sık sık başvurduğu yolu o da seçince canından oldu. Kamyonetin çarptığı talihsiz kadın havada 5-6 takla atarak metrelerce sürüklenip can verdi.

Talihsiz kadından geriye yemek için aldığı ekmek ve pilav kasesi kaldı.

Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı. Ceset morga kaldırıldı.

Olay yerine gelen Nurten Kaya’nın amcası Cemal Kaya’nın, Nurten’in bir ay önce annesini kaybettiği, babasının ise hasta yatağında yattığını, herhangi bir yerde çalışmadığını söyledi.

 

Kazadan 5 dakika sonra bir bayanda ölümden döndü

Kazanın yaşanmasının üstünden daha beş dakika geçmemişti ki,üstgeçit yerine aynı yolu kullanan bir bayanı polislerin müdahale edip trafiği durdurması ölümden döndürdü.

Bir taraftan kazayı seyreden diğer taraftan da hemen yanı başında bulunan üstgeçit yerine talihsiz Nurten Kaya’nın geçtiği bariyerden geçmeye çalışan bir bayan polislerin olayı fark edip akıcı haldeki trafiği zor bela durdurması ile ölümden döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat