Özdilek

Spor

Ustalarla Nostalji Gecesi 1 Mart’ta

Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ustalarla Nostalji Gecesi 1 Mart'ta gerçekleşecek.

23 Şubat 2017 Saat: 10:54
Ustalarla Nostalji Gecesi 1 Mart’ta
Ustalarla Nostalji Gecesi 1 Mart’ta

Futbol Antrenörleri Derneği Kocaeli Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ustalarla Nostalji Gecesi’nin yeri ve tarihi belli oldu. Bu yılki organizasyon 1 Mart Çarşamba günü Başiskele’deki The Ness Otel’de gerçekleşecek. Yaşı 60’ın üzerinde olan tüm teknik adamların ve hakemlerin  davet edileceği gece için dernek yönetimi uzun bir süredir hazırlık yapıyor. Birçok antrenörün ve eski hakemlerin  eski fotoğraflarına ulaşıldı. Bunlar gecede slayt gösterisiyle sunulacak, duayen antrenörlere ve hakemlere sürpriz yapılacak. Organizasyonun Ankara’dan genel merkez yönetiminden de özel konukları olacak. 1 Mart aynı zamanda Üsküdar faciasının yıldönümü olduğu için gecede, bu olayla ilgili de slayt gösterisi yapılacak. Kocaeli Antrenörler Derneği Başkanı yaptığı açıklamada “ İlimizde yıllardır görev yapmış büyüklerimizi her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Gecemize sadece Antrenör büyüklerimiz değil. Eski hakemlerimizden Mete İnan, Fahri Tan, Erol Arığ, Bedri Dölkeleş gibi isimleri de davet etik.” Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat