Özdilek

Spor

Usta Bilardocular 12 Mayıs’ta (YMK) buluşuyor

Yeşilova Merkez Kıraathanesi (YMK) Birinci Ustalar 3 bant bilardo turnuvası 12 Mayıs’ta düzenlenecek olan turnuva ile büyük bir heyecan yaşanacak

3 Mayıs 2018 Saat: 01:35
Usta Bilardocular 12 Mayıs’ta (YMK) buluşuyor
Usta Bilardocular 12 Mayıs’ta (YMK) buluşuyor

Her yıl büyük organizasyonlara imza atan Yeşilova Merkez Kıraathanesi (YMK) her yıl Satranç ve Tavla turnuvasının yanında bu yıl bir ilke daha imza atacak. Yeşilova Merkez Kıraathanesi işletmecisi olan ve Kocaelispor’un tanınmış sıması olan Remzi Naipoğlu, bu yıl büyük bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. Önceki gün Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Birinci Ustalar 3 bant bilardo Turnuvası’nın tanıtım toplantısı yapıldı. 

 

Kayıtlar 10 Mayıs’ta bitiyor

Bu yıl ilk kez düzenlenen Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası tanıtım programına Kocaeli Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Kocaelispor taraftarlar grubu başkanı Enver Güler ve usta bilardocular ilgi gösterdi. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Birinci Ustalar 3 bant bilardo turnuvası kayıtları bugün itibariyle başladı. Daha önceden 20 bilardocunun müracaat etti. 10 Mayıs’a kadar turnuvaya katılmak isteyenler Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde kayıtlarını yaptırabilecek.

Kocaelispor forması verilecek

Profesyonel iki Bilardo Masası bulunan Yeşilova Merkez Kıraathanesi’nde 12 Mayıs’ta Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası’nın başlamasıyla büyük bir heyecan yaşanacak. 9 gün devam edecek olan turnuva 20 Mayıs’ta yapılacak olan final yarışmalarıyla son bulacak. Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda ilk üçe giren bilardoculara kupa madalya ve özel hediyeler verilecek. Organizasyon sorumlusu Remzi Naipoğlu’da ilk üçe giren takımlara Kocaelispor lisanslı forma hediye edecek.

30 sayı üzerinde oynanacak

Büyük bir heyecan içinde başlayacak olan Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası iki profesyonel Zeki Bilardo Masası’nda oynanacak. Bu Turnuvaya Kocaeli’nin tanınmış Usta bilardocuları Ahmet Pilavcı, Kocaeli Birincisi olan Metin Hancı, Musa Altınsuyu ve İsmet Şerit gibi isimlerde katılacağı belirtildi. Birinci Ustalar 3 Bant Bilardo Turnuvası tek set üzerinde 30 sayı üzerinde oynanacak. Rakiplerini yenen ustalar bir üst tura çıkacak. Mağlup Usta bilardocular ise elenecek.

 

Güzel bir turnuva olacak

Yeşilova Merkez Kıraathanesi işletmecisi olan Remzi Naipoğlu” Her yıl spor etkinlikleri içinde Satranç ve tavla turnuvaları ile güzel bir ortamlar oluşturuyordum. Bu sene yenilenen Bilardo masalarımız ile ilimizde büyük bir ilgi gören bilardoya bir yenilik getirmek için Birinci Ustalar 3 bant bilardo turnuvası düzenlemek istedim. Bunun içinde çok renkli bir şekilde yapacağım (YMK) Birinci Ustalar 3 bant bilardo Turnuvası’na büyük bir ilgi olmasını bekliyorum. Şuan 20 Bilardocu kayıt yaptırdı. Kayıtlarımız 10 Mayısa kadar devam edecek”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat