Özdilek

Güncel

ÜST GEÇİDİ KULLANMADI POLİS OTOSUNU ALTINDA CAN VERDİ

Derince Çenesuyu Üst Geçidi yerine karşıya geçmek için D-100 Karayolu’nu kullanan 44 yaşındaki Şahin Talum resmi polis aracının çarpması sonucu yaşamını yitirdi

8 Temmuz 2013 Saat: 18:56
ÜST GEÇİDİ KULLANMADI POLİS OTOSUNU ALTINDA CAN VERDİ
ÜST GEÇİDİ KULLANMADI POLİS OTOSUNU ALTINDA CAN VERDİ

Alınan bilgi ve iddialara göre,Derince ilçesi Çenesuyu Üst Geçidi`ni kullanmak yerine, D-100Karayolu`nu kullanarak karşıya geçmeye çalışan yaşlı vatandaşa İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı 41 A 7246 plakalı polis otosu çarptı. 


YARDIMA YİNE POLİS KOŞTU
Yaşlı vatandaş çarpmanın şiddetiyle başını polis otosunun ön camına çarparak, yola savruldu. Aniden yola atlayarak önlerine çıkan vatandaşa çarpan polis ekipleri neye uğradığını şaşırdı ve hemen vatandaşa yardıma koştu. Olay yerine polis ekipleri tarafından çağrılan sağlık ekipleri vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölen vatandaşın cenazesi kaza mahallinde yapılan incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.


CENAZEYİ ANNESİ TEŞHİS ETTİ
Kazanın ardından Hastaneye gelen ve vatandaşın annesi olabileceği belirtilen Emine Talum morgta oğlunu teşhis etti. Anne Talum,  2005 yılından beri Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Psikiyatri Servisi`nde tedavi gören oğlunun, sabah saatlerinde de aynı hastaneye kontrole geleceğini söyledi. Derince Yavuz Sultan Mahallesi Rıhtım Caddesi no:58 adresinde ikamet eden, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Şahin Talum`un cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilirken, cenazenin daha sonra toprağa verileceği kaydedildi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat