Özdilek

Güncel

Üsküdar faciası etkinliklerle anılacak

1 Mart 1958 tarihinde İzmit Körfezi’nde meydana gelen vapur faciasında hayatlarını kaybedenler için 3 ayrı anma etkinliği düzenlenecek

22 Şubat 2016 Saat: 12:18
Üsküdar faciası etkinliklerle anılacak
Üsküdar faciası etkinliklerle anılacak

İzmit Belediyesi ile İZSAN-DER (İzmit Sanat Okulu Mezunlar Derneği) ortaklığında ilk etkinlik 1 Mart Salı günü saat 10.00 da İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nde yapılacak. Okul bahçesindeki etkinlikte, günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar, anıta çelenk ve karanfil bırakılması, vapur faciasında hayatlarının kaybeden öğrencilerin adı yazılı balonların gökyüzüne bırakılması yer alacak.

İkinci anma etkinliği de İzmit Lisesi’nde yapılacak. İZLİDER (İzmit Lisesi Mezunlar Derneği) ortaklığındaki etkinlik saat 11.00 de başlayacak. İzmit Lisesi bahçesinde saygı duruşu, konuşmalar, anıta çelenk ve karanfil bırakılmasının ardından burada da öğrencilerin adı yazılı balonlar gökyüzüne bırakılacak.

Günün son anma etkinliğinin saat 12.00 de İzmit Marina’da yapılacağı ve burada da hayatlarını kaybedenler adına denize çelen bırakılacağı kaydedildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat