Ekonomi

Urfa’ya aktarmalı uçuş: 2 saat 45 dakika

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve KOTO Başkanı Murat Özdağ kalabalık bir heyetle Cengiz Topel’den Urfa’ya uçtu. bu sabah saat 07.00’da kentimizden hareket eden 50 kişilik heyet, 2 saat 45 dakikada Urfa’ya indi

10 Eylül 2013 Saat: 21:52
Urfa’ya aktarmalı uçuş: 2 saat 45 dakika
Urfa’ya aktarmalı uçuş: 2 saat 45 dakika
KENTİMİZDE yer alan ve uçuşlarında yaşanan kimi sorunların ardından 5 ay süre ile kapalı kalan ve geçtiğimiz hafta yeniden uçuşların başladığı Cengiz Topel Havaalanı’ndan Ankara aktarmalı Türkiye’nin dört bir yanına seyahat edilebiliyor. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve KOTO Başkanı Murat Özdağ aktarmalı uçuşların ne kadar kolay olduğunu göstermek için beraberinde kalabalık bir heyet ve yerel basın mensuplarıyla Ankara’ya uçtu. Kocaeli heyetini Siverek Kaymakamlığı’na atanan Kandıra eski kaymakamı Hamza Erkal karşıladı.
 
ANKARA’DA AKTARMA
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek`in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, il yöneticileri İdris Alp, Yekta Türker, Şahin Talus, Mehmet Öztürk, Mehmet İpşiroğlu, SKM Başkanı Halit Çokan, KOTO Başkanı Murat Özdağ, meclis başkanı Bülent Karagöz, GTO Başkanı Nail Çiler, sendikacılar İdris Ersoy, Salih Akduman, Erdoğan Yılmaz, Ayhan Varol, Bilal Şengün ve diğer önemli birçok isim katıldı. Kentimizden sabah saat 07.00’da Ankara’ya uçan heyet burada Anadolu Jet CİP Dinlenme Noktası’nda Urfa uçağının kalkış saatini bekledi.
 
BİLETLER KOTO’DAN
Yaklaşık yarım saatlik bekleyişin ardından 08.45’te Ankara’dan Urfa’ya hareket eden Kocaeli heyeti, bir saatlik uçuşun ardından Urfa’ya indi. Heyet kentimizden Urfa’ya 2 saat 45 dakika varmış oldu. Yaklaşık 50 kişilik Kocaeli heyeti için Şanlıurfa’da bir otobüs hazır bekledi. Kocaeli heyetine Anadolu Jet yetkilileri ve Şanlıurfa protokolü de eşlik etti.  Gün boyu süren ziyarette Harran, Hz. İbrahim`in mekanı, Balıklı göl, Said Nursi`nin ilk kabri ve Urfa`nın merkezi gezildi. 50 kişiden oluşan heyette yer alan basın mensuplarının uçak biletlerini Anadolu Jet firması karşıladı. Geriye kalan 30 kişinin 5 bin 640 TL’lik uçak biletini ise KOTO üstlendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat