Özdilek

Eğitim

Üreticilere arı sağlığı ve arı ürünlerine giriş eğitimi

Milas Belediyesi ve S.S. Pinar ve Çevresi Kalkınma Kooperatifi (PİNKOOP) arasında yapılan protokol arıcılık faaliyeti yürüten ailelere Arı Sağlığı ve Arı Ürünlerine Giriş eğitimi verilecek.

16 Şubat 2022 Saat: 16:56
Üreticilere arı sağlığı ve arı ürünlerine giriş eğitimi
Üreticilere arı sağlığı ve arı ürünlerine giriş eğitimi

Üreticilere arı sağlığı ve arı ürünlerine giriş eğitimi

Milas Belediyesi ve S.S. Pinar ve Çevresi Kalkınma Kooperatifi (PİNKOOP) arasında yapılan protokol çerçevesinde ‘Melekler Atölyesi’ 1. Arıcılık Eğitimi kapsamında yörede bulunan arıcılık faaliyeti yürüten ailelere Arı Sağlığı ve Arı Ürünlerine Giriş eğitimi verilecek.

Gerçekleştirilecek olan eğitimler kapsamında arıcılara en güncel mesleki bilgileri aktarmak, propolis, arı ekmeği vb. yan ürünler üretimine yönlendirmek, ve arıcı ailelerin kadın fertlerinin eğitim ve üretime katılımlarını teşvik etmek hedefiyle, arı sağlığı, hijyen, arı ürünleri ve üretim metodu, ilkbahar bakımı ve sözleşmeli arıcılık faaliyetlerini içeren eğitim gerçekleştirilecek.

Eğitimler 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek…

Melek Erman Köni ve Erdoğan Özüdoğru proje koordinatörlüğünde alanında uzman olan eğitimciler, Prof. Dr. Levent Aydın, Dr. Ali Sorucu, Ziraat Müh. Süleyman Kurnaz ve Sancar Güney tarafından verilecek olan eğitimler 19-20 Şubat 2022 tarihlerinde Pinar Köyü Muhtarlık Binası Salonu’nda gerçekleştirilecek.

2 gün sürecek eğitimlerin sonunda tüm katılımcılara sözleşmeli üretim kapsamında bedelsiz propolis tuzağı verilecek olup, sözleşmeli üretim kapsamında üretim yapabilecek arıcılara detaylı bilgilendirme yapılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat