Özdilek

Siyaset

Ünlü ,Yerli Otomobilin Kocaeli’de üretilmesini istiyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yerli otomobilin Kocaeli’de üretilmesi gerektiğini bir kez daha vurguladı

5 Aralık 2017 Saat: 15:21
Ünlü ,Yerli Otomobilin Kocaeli’de üretilmesini istiyor
Ünlü ,Yerli Otomobilin Kocaeli’de üretilmesini istiyor

Yerli otomobil konusunda açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz Kocaeli olarak Türkiye’nin dinamosuyuz. Şehir olarak en uygun altyapıya sahibiz. Bu yatırımın şehrimizde gerçekleştirilmesini çok önemsiyoruz. Yerli otomobilin üretim yeri Kocaeli olmalıdır. Bu yatırımın bağlı olduğu vergi dairesi de Kocaeli’de olmalıdır. Vergiler de bu kentte ödenmeli. Bu konunun takipçisi olacağız” dedi.

Ertelenen seçim tatbikatı 10 aralık’ta

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek, “Ertelenen seçim tatbikatımızı 10 Aralık’ta yapacağız. Siyasi hayatımızın en önemli günlerinden biri olacak. İzmit ilçenin okullarında 12 ilçe başkanımız, il divanımız görevli olacak” diye konuştu.

Ünlü kadınları unutmadı

Aydın Ünlü kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünlü kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin 83’ncü yılı nedeniyle kadınların toplumdaki önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “MHP olarak kadınlara verdiğimiz önemi önümüzdeki seçim döneminde göstereceğiz. Her sandığa bir bayan başkan olacak şekilde çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Genel merkez ziyareti

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “Yarın muhtar ziyaretlerimizi Başiskele’de yapacağız. Ocak ayının ortalarında da bir genel merkez ziyaretimiz olacak. Önümüzdeki cuma günü de Gebze’de mahalle başkanlarımızı kendi sokağında ziyaret edeceğiz. Geçtiğimiz hafta sonu Gebze’de Ahmet Şafak konseri gerçekleşti. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat