Özdilek

Siyaset

ÜNLÜ: NE ZAMAN OLAYLAR ÇIKSA AKP’LİLER KAÇAR...

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü gerçekleştirdiği basın toplantısı ile iktidarı sert bir dille eleştirdi. ,göndermelerde bulundu.

5 Haziran 2013 Saat: 18:20
ÜNLÜ: NE ZAMAN OLAYLAR ÇIKSA AKP’LİLER KAÇAR...
ÜNLÜ: NE ZAMAN OLAYLAR ÇIKSA AKP’LİLER KAÇAR...

Taksim gezi parkına karşı yapılan gösterilerin tüm illerimizde yoğun bir şekilde devam ettiğini hep birlikte şahit olmaktayız. Yaşanan gelişmeler ve bu gelişmeler karşısında durumu daha da berbat hale getiren iktidar partisi mensuplarının duyarsız, iş bilmez ve tepeden yaklaşımcı tutumları MHP olarak bizleri endişelenmektedir. Sürecin başladığı ilk günden itibaren gerek Kocaeli il teşkilatı olarak bizler, gerekse genel merkezimiz kaos ortamının Türkiye’ye fayda getirmeyeceğini dile getirmiştir. Bizler toplumda 12 yıldır birikmiş sıkıntıyı anlıyoruz. İşte bu yüzden yüzbinlerin katıldığı dev mitingleri hareketimiz organize etmiş ve toplumun bu sıkıntısına icabet etmiştir” dedi.

Ünlü, “Ama bizim anlayışımızda devlet millet ayrışmasının yeri yoktur. Biz MHP olarak meydanlarda yüzbinlerin katılımıyla sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Bizim için esas olan milletin huzurudur, genel başkanımızın da ifade ettiği gibi iktidar güç travmasına girmiş, şımarmış, despotlaşmış, kendisinden olmayanları yok sayan, ötekileştiren AKP’nin hakkından MHP gelir. Bakın İzmit’teki AKP’lilere, ne zaman sıkıntılı bir durum olsa kenti terk ediyorlar. Hatırlarsanız Umutkent skandalı patlak verdiğinde Civelek ve Karaosmanoğlu, Almanya’ya gitmişti. Şimdi ise Civelek Umre’ye, Karaosmanoğlu ilçe belediye başkanları ile Özbekistan’a gitti. Çok şükür ki valimiz kent için duyarlılığını sürdürmekte ve kentin sıkıntılı günlerinde kenti terk etmemektedir” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat