Özdilek

Siyaset

Ünlü’den Kara Cuma öfkesi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Black Friday ( Kara Cuma ) kampanyasını kınadıklarını söyledi

28 Kasım 2017 Saat: 16:32
Ünlü’den Kara Cuma öfkesi
Ünlü’den Kara Cuma öfkesi

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AVM’lerde bazı firmaların Black Friday adı altında yaptıkları indirimli satışların farklı amaca hizmet ettiğini söyledi. Ünlü, “Amerika güdümünde yapılan bu hareket, Müslümanların kutsal günü olan cuma gününe ve İslamiyet’e yapılmış bir hakarettir. Şiddetle ve esefle kınıyorum” dedi. Aydın Ünlü, “Önümüzdeki cuma özellikle 7 il başkanımızla birlikte esnafımızla Kapanönü’nde bir kahvaltı yapacağız. Cuma namazından sonra da esnafımız Black Friday’e karşı indirim yaparak vatandaşları alış verişe davet edecek ve tepkilerini ortaya koyacaktır” diye konuştu.

Saha çalışmalarına değindi

Aydın Ünlü, saha çalışmalarına değindiği konuşmasında, “MHP Kocaeli teşkilatları olarak 11 temmuzda başlayan saha programlarımızın birinci etabı tamamlandı. 1200 bölgeye ulaşıldı. 6 ayda 100 bin kişiyle iletişim kuran bir çalışma programı yaptık. Bu programlarda bize destek veren yöneticilerimize, hatiplerimize teşekkür ediyoruz. MHP’nin bu organizasyonları çok daha fazla büyütecektir. 1 Aralık Cuma günü atanmış mahalle başkanlarını ziyaret edeceğiz. İzmit ilçede atanmış 96 mahalle başkanımızın bölgesine gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar bahçeliyle buluşacak

Aydın Ünlü seçim tatbikatı yapacaklarına değinerek, “3 Aralık geldi. Seçim tatbikatı yapacağız. Okullarımızda olacağız. MHP teşkilatları olarak seçim olsaydı MHP’nin oyu ne olacaktı, bunu duyuracağız. Basın mensupları istediği okulun önüne istedikleri an gidebilirler. Gittikleri okulda MHP’li yöneticiler yoksa onu da haber yapabilirler. 3 Aralıkta il başkanları toplantımız var. Seçim provasının sonuçlarını rapor edeceğiz. 8 ilçede muhtar ziyaretlerimizi tamamladık. Ocak ayının ortalarında 472 muhtarımızla MHP Genel Merkezimizi ziyaret edeceğiz” dedi.

“Posco’da uzlaşma sağlanmalıydı”

Posco'dan atılan işçilerle ilgili açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Ben işçiliği en iyi anlayan biriyim. Ben bunu yaşayan biriyim. Bugün OHAL yaşanıyor. Fakat İŞKUR üzerinden gönderilen arkadaşlar demokratik haklarını kullanmışlardır. Posco yöneticileri bu arkadaşları kapının önüne koydu. Biz de diyoruz ki neden işverenE OHAL yok? Bir uzlaşma sağlanmalıydı. İşveren nasıl sendikal eylem yaptırmıyorsa o zaman da patronlar işçiyi kapının önüne koyamamalı" diye konuştu. Ünlü, “ Yerli otomobil yapımıyla ilgili bir proje yapılacağı açıklandı. Ama Kocaeli’den hala resmi talep yapılmadı. Biz onun takipçisiyiz. Biz yerli üretimle ilgili bir başvuru bekliyoruz. Niçin bu başvuruyu yapmakta geri dururlar anlayamıyoruz. Bu konunun cevabını yetkililere soracağız" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat