Özdilek

Siyaset

Ünlü: Batsın bunların çözüm süreci

Akil Adamlar’ın ilimize gelmesinin doğru olmayacağını belirte Aydın Ünlü, Mahmut Civelek’in de açılım süreci ile ilgili konuşmasını eleştirerek, “Batsın bunların çözüm süreci” dedi.

22 Ekim 2014 Saat: 16:25
Ünlü: Batsın bunların çözüm süreci
Ünlü: Batsın bunların çözüm süreci

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, parti binasında  haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştirdi. Aydın Ünlü’nün bu haftaki gündeminde hükümetin ‘Açılım süreci’ ile alakalı oluşturduğu Akil Adamlar Heyeti vardı. Ünlü, “Çok net ifade ediyorum, bu kente sözde akil insanları getirip Kocaeli’nin huzurunu kaçırmayın. Biz bu kente akil insanların getirilmesini istemiyoruz” diyerek uyardı.

 

‘PROTESTO OLUR’

Geçtiğimiz yıl da  yine  Kocaeli’ye gelen ve tepkiyle karşılanan heyetin yine protesto edilebileceğini belirten  Aydın Ünlü, “Kocaeli’de bir sürü protestoya sebep olacaktır. Onlar hukuk hakkı olarak gelecektir ama burada milliyetçi dünya görüşe sahip olanlar da tepkisini koyup protesto edebilir” diye konuştu.

 

‘CENGİZ TOPEL’E KİLİT VURULDU’

Diğer yandan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i de çözüm süreci konusunda sarf ettiği sözler nedeniyle eleştiren Ünlü, “Çözüm süreci hedefine ulaştı diyen bir il başkanından söz ediyoruz. Çözüm süreci buysa batsın bunların çözüm süreci. Kocaeli’de ise Cengiz Topel’in kapısına kilit vuruldu. Bir Cengiz Topel’i bile işletmeyi başaramadılar” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat