Özdilek

Siyaset

ÜNLÜ, "AKP BU KENTİN 10 YILINI ZİYAN ETTİ"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’e gönderme yaptı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yerel seçim vaatlerini masaya yatırdı.

30 Ocak 2013 Saat: 18:06
ÜNLÜ, "AKP BU KENTİN 10 YILINI ZİYAN ETTİ"
ÜNLÜ, "AKP BU KENTİN 10 YILINI ZİYAN ETTİ"
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizler yerel seçimlerin arifesinde yarın iktidara gelecekmiş gibi çalışmalarımızı yapıyoruz. Kocaeli’nin ülkemizin en önemli kentlerinden biri olduğu hepimizin malumu, fakat ne acıdır ki AKP yöneticileri bunun hiç mi farkında değil ve bu kentin 10 yılını ziyan ettiler. Medeniyetin başkenti olmaya namzet bu kenti adeta medeniyetsizliğe mahkum ettiler. Şimdi de diyorlar ki bu kentte muhalefet yok, sadece yapmadıklarımızı anlatıyorlar, sadece yapamadığımız monoraydan bahsediyorlar” dedi. Ünlü, “Yakında muhalefet olacak olan iktidar partisinin il başkanına, muhalefet partisi olmanın kurallarını anlatacağım. Muhalefet dediğiniz öncelikle gerçekçi olmalı, gerekçeli olmalı, insaflı olmalı ve hepsinden önemlisi muhalefetini projeli yapmalı. Ve iktidar sadece yaptıklarının değil yapamadıklarının da hesabını sormalı, sorabilmeli. Muhalefet insanlara vaatte bulunurken de gerçekçi olmalı, ne olursa olsun iktidar olabilmek için insanları kandırmamalı, tutabileceği ve yapabileceği sözleri dillendirmeli. Şimdi bir iktidar var ki 2009 yılında insanları kandırabilmek için vermediği söz kalmamış ve aradan 10 yıl geçmesine rağmen bu sözlerin % 80’nini tutmamış” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat