Özdilek

Siyaset

Ünlü“100 bin kişiyi bulamadılar”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP mitinginde alanın taşıma insanlarla doldurulmaya çalışıldığını kaydederek, “İlimize başka illerden giren araçları tespit ettik, fakat bin 100 arabadan sonra takibi bıraktık” dedi

24 Mart 2014 Saat: 17:28
Ünlü“100 bin kişiyi bulamadılar”
Ünlü“100 bin kişiyi bulamadılar”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın açıklamasını dün parti binasında gerçekleştirdi. Yerel gündeme dair açıklamalarda bulunan Ünlü, önceki gün gerçekleştirilen AKP mitingiyle ilgili de konuştu. AKP’nin 100 bin hedefini tutturamadığını belirten Aydın Ünlü, alanın taşıma insanlarla doldurulmaya çalışıldığını kaydederek, “İlimize başka illerden giren araçları tespit ettik, fakat bin 100 arabadan sonra takibi bıraktık” şeklinde konuştu.

 

BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

Sözlerine seçime 5 gün kaldığını hatırlatarak başlayan Aydın Ünlü, “MHP teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün Çayırova’da başlayan programlarımız diğer ilçelerle yoğun bir şekilde devam etti. Hedefimize kitlenmiş bir şekilde çalışıyoruz ve başarıyı yakalayacağımızı söylüyoruz” dedi.

 

TAŞIMA İNSANLARLA

Önceki gün Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirilen AKP mitingiyle de ilgili konuşan Ünlü, giriş çıkışları kontrol ettiklerini söyleyerek, “100 bin hedef koyanlar bugün hayal kırıklığına uğradı. Sadece Kocaeli desteğiyle yapılan bir MHP mitingi ve taşıma insanlarla yapılan AKP mitingi var. Giriş çıkışları kontrol ettik ve bin 100 arabadan sonra kontrolü bıraktık” dedi.

 

HAKKIMIZI ÇİĞNEYEMEZLER

AKP’nin kural ihlalleri yaptığını da vurgulayan Aydın Ünlü, “Bugün şehrimizde hala AKP bayrakları duruyor. Bu konuda şikayetimiz olacak. Gerekli yerlere bu şikayetimizi bildireceğiz. Kimse bizim hakkımızı çiğneyemez. Bu siyasi idareden 5 gün sonra kurtulacağız. Bize güvenin. Kurtuluşumuz MHP” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat