Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanlarını dinledi

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanlarını dinledi.

7 Mart 2018 Saat: 18:24
Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanlarını dinledi
Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanlarını dinledi

Kandıra’daki tarımsal faaliyetleri destekleyen çalışmalarda bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanları ile kahvaltı programında bir araya gelerek ilçedeki çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Ünal Köken, toplantıdaki konuşmasında 96 mahallesi bulunan ilçenin tarımla öne çıkması, organik ve sağlıklı ürünleri yetişmesi ve vatandaşlara sunulması için gerekli desteğin verileceğinden bahsetti.  Mahallelerdeki tarım topraklarının değerlendirilmesi ve ürün yelpazesinin arttırılması için muhtarlarla birlikte istişarelerde bulunulduğunu anlatan Başkan Ünal Köken, hayvancılığın artmasını sağlayacak çalışmaları da değerlendirdi.  

Meyve ve sebzelerin bölgelerdeki doğal şartlara uygun olarak yetiştirilmesi gerektiğini anlatan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Tarımsal Birlik ve Oda Başkanlarını dinledi.  Kandıra’nın verimli topraklara sahip olduğunu ve her karışının ayrı bir değer olduğunu konuşmalarında vurgulayan Başkan Köken, Kandıra’da yetişecek ürün sayısının arttırılmasına yönelik çalışmaların hızlıca başladığını ifade etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat