Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Kocaeli Camii Dernekleri Federasyonu'nu ağırladı

“Başkan Ünal Köken, Kocaeli Cami Dernekleri Federasyon Başkanı ve Yönetimini Ağırladı”

19 Mart 2018 Saat: 15:31
Ünal Köken, Kocaeli Camii Dernekleri Federasyonunu ağırladı
Ünal Köken, Kocaeli Camii Dernekleri Federasyonu'nu ağırladı

Kandıra’da birlik ve beraberlik çalışmalarına önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Camii Dernekleri Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir, yönetimi ve ilçede faaliyet gösteren dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Kocaeli Cami Dernek Başkanlarıyla tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hizmetlerin her noktaya taşınması ve vatandaşlara ulaşmasında özveriyle çalıştıklarını belirtti. Vatandaşlarımızın ibadetlerini yerine getirecekleri, temiz ve ferah alanlar oluşturmak için destek vereceklerini anlatan Başkan Ünal Köken, Belediye olarak camilerimizin şadırvan, çatı, minare ve çevre düzenleme hizmetleriyle yardımlarımız hızla artıyor dedi.

Kocaeli Camii Dernekleri Federasyon Başkanı Yüksel Özdemir, imkanlar ölçüsünde Kocaeli genelindeki camilere destek vereceklerini vurguladığı konuşmasında Kandıra’da daha çok dernek kurarak hizmetleri arttırmayı hedeflediklerini anlattı. Konuşmalarının ardından ilçedeki cami dernekleri adına  Başkan Köken’e desteklerinden dolayı hediye takdiminde bulunan Özdemir, çalışmalarının süreceğini ifade etti.

Kandıra Belediyesi olarak ilçemize verdiğimiz hizmetlerimiz arttıracak ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Köken, sivil toplum kuruluşlarımız ve derneklerimizle olan çalışmalarımıza birlik beraberlik içinde sürecek dedi.

 

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat