Özdilek

Siyaset

Ünal Köken, hızlı başladı

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken seçim çalışmalarına hızlı başladı.

27 Ocak 2014 Saat: 08:54
Ünal Köken, hızlı başladı
Ünal Köken, hızlı başladı

Köken, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ve Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.

 

Ünal Köken ilk olarak ilçe emniyet müdürü Yusuf Aydın’ı ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette  Aydın, Köken’in belediye başkan adaylığını tebrik etti. Köken de Yusuf Aydın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

“Birlikte başaracağız”

Ünal Köken’i daha sonra Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan makamında kabul etti. Ziyarette Kandıra’nın olumsuz yaşam koşulları konuşuldu ve çözüm için fikir alışverişinde bulunuldu. Ünal Köken, “eğer halkımız bana başkanlık görevini layık görürse, ilçemiz 5 yıl içinde marka kentler arasına girecek. Yeter ki inanalım, bunu birlikte başaracağız” dedi. Kaymakam Oktay Erdoğan da Köken’in ziyaretinden çok memnun kaldığını belirterek “sizin gibi genç, dinamik, vizyonu geniş bir kişinin ilçemize aday olmasından dolayı tebrik ederim, başkanlık yolunda da başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat