Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Her Akşam Başka Bir Mahallede

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Seyitaliler, Davutlar mahallesinde gece mesaisindeydi.

21 Şubat 2018 Saat: 22:31
Ünal Köken, Her Akşam Başka Bir Mahallede
Ünal Köken, Her Akşam Başka Bir Mahallede

Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçede yürütülen proje ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Haftanın büyük bir kısmını mahalle ziyaretlerine ayıran Başkan Köken, Seyitaliler, Davutlar mahallesine yaptığı ziyarette, mahalle sakinlerinin hayır dualarını aldı. Kandıra Belediyesinin sürdürdüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve memnuniyet duyduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Ünal Köken’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Seyitaliler mahallesinde  Seyfettin Ayverdi’yi umre vazifesi öncesi ziyaret ederek kutsal topraklara yolculuğa uğurlayan Başkan Köken, Rabbim yapacakları umre vazifelerini kabul eylesin dedi.

“Taziye Ziyaretlerini İhmal Etmiyor”

Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra mahalle de bulunan taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Yusufça mahallesi sakinlerinden Hüseyin Özer için okutulan mevlidi şerif programına katılarak merhuma dua etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat