Özdilek

Güncel

Ünal Köken; “Güçlü Kandıra’nın mihenk taşı esnaflarımızdır”

Kandıra’da faaliyet gösteren esnafın elini sıkmadan güne başlamayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölge bölge esnaflar için kalkınma planı hazırladıklarını söyledi.

20 Şubat 2018 Saat: 07:56
Ünal Köken; “Güçlü Kandıra’nın mihenk taşı esnaflarımızdır”
Ünal Köken; “Güçlü Kandıra’nın mihenk taşı esnaflarımızdır”

Köken, “İlçemizde ki esnafımızı dinleyen, çözüm üreten beraber kenti yöneten bir belediyeyiz” dedi.

 Göreve geldiği günden itibaren “Kandıra’yı birlikte yöneteceğiz” diyerek “Benim şehrim” bilinci sağlamaya çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, esnaflara hayırlı işler dilemeden mesaisine başlamıyor. Kandıra’nın önemli mihenk taşlarından olan esnaflara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Ünal Köken, ilçenin gelecek vizyonuna dair fikir alışverişinde bulunurken, esnafın taleplerine de çözüm üretiyor.

 Esnafı dinleyen çözüm üreten yönetimiz

Kandıra’da esnafımızın ticaretinin gelişmesi için önemli adımlar attıklarını belirten Ünal Köken, “Bugün Kandıra’da şahsım adına, esnafla güne başlıyorum. Esnaflarımızı dinliyoruz, beraber ortak karar ile en makul çözümü sunuyoruz. Esnaflarımızla ilçemizin geleceğine karar veren bir belediye anlayışını benimsedik” dedi.

 

Esnafın elini sıkmadan güne başlamadık

“Birlikte güçlü Kandıra” ilkesiyle ilçede bulunan her kesimi kucakladıklarını belirten Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Her sabah esnafımıza hayırlı işler diledikten sonra mesaimize başladık” dedi. Köken, “Biz kalkınmadan bahsediyorsak, bunun ilçe esnafımızla olacağını biliyoruz. Esnafımız ne kadar kazanırsa, ilçemizde o kadar kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat