Özdilek

Siyaset

Ünal Köken’den “Ramazan Bayramı” Mesajı;

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

23 Haziran 2017 Saat: 14:16
Ünal Köken’den “Ramazan Bayramı” Mesajı;
Ünal Köken’den “Ramazan Bayramı” Mesajı;

 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, saygı, sevgi, yardımlaşma ve  hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Kandıra’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade eden Başkan Köken, tüm hemşerilerinin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Karşılıklı saygı, sevgi, yardımlaşma ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın  yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günler olduğunu vurguladı.  

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerinin iyi bilinmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Köken, bu güzel günlerde başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barış ve kardeşliğin hâkim olmasını temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle her gününü bayram tadında yaşamaları dileğiyle İlçe Halkımızın ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum dedi.
Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat