Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Babaköy Mahallesindeyd

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

20 Şubat 2018 Saat: 22:53
Ünal Köken, Babaköy Mahallesindeyd
Ünal Köken, Babaköy Mahallesindeyd

  Ziyaret sırasında, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Ünal Köken, sabah namazını Babaköy mahallesinde hemşehrileriyle birlikte kıldı.

Bölge ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Köken, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, bizler vatandaşın yanındayız dedi. Köken,“Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez.”dedi.

Başkan Ünal Köken, ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada  Babaköy mahallesinde çalışmalara hız verileceğini, alt yapı çalışmalarına da önem verilerek, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’i gören mahalle sakinleri çok mutlu oldu. Başkanın ziyareti ile onurlandıklarını söyleyen mahalle sakinleri, ziyaretlerinden dolayı  Başkan Köken’e teşekkür etti.

Kandıralıların ilçemizin sakini değil sahibi olduğunu göstermek için hemşehrilerimizle sık sık buluşarak fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerini yerinde dinliyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e tam destek veren Kandıralı hemşehrileri,verilen hizmetten memnun olduklarını belirttiler.

Merkezine insanı koyan projelerimizle “ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışını önemsiyoruz. Şehrimizi modern, sağlıklı ve yaşanabilir haliyle gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız şeklinde konuşmalarını sürdüren Başkan Köken, hemşehrilerinin yanında olmayı sürdüreceğini ifade etti.

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat