Özdilek

Kültür/Sanat

Umuttepe Kadına Şiddete Perde Dedi

Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilimler Kulübü etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

17 Aralık 2014 Saat: 23:05
Umuttepe Kadına Şiddete Perde Dedi
Umuttepe Kadına Şiddete Perde Dedi

   Geçtiğimiz haftalarda Van’daki okul için yaptığı kırtasiye ve kitap yardımının ardından Üsküdar’da kahvaltı ve Siyasal Vakfı’nı ziyaret kulüp şimdilerde kültür ve sanat alanında da varlığını ispatladı.

 Siyasal Bilimler Kulübü aracılığıyla 16 Aralık 2014 Salı günü Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Prof. Dr. Baki KOMSUOĞLU Kültür ve Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir  Tiyatrolarından “KURDELE YA DA ARTI SONSUZ” oyunu sahnelendi. Öğrenciler tiyatro oyununa yoğun katılım gösterdi. İzleyici olarak yaklaşık 900 kişi tiyatro oyununu seyretti.

      Kadına uygulanan şiddet temasından yola çıkan “Kurdele Ya da Artı Sonsuz” tiyatro oyunu üniversiteliye çok anlamlı mesajlar verdi. Bu yanı itibariyle takdirle karşılandı.

Siyasal Bilimler Kulübü Başkanı tiyatro sonunda teşekkürlerini Yazan-Yöneten-Oynayan: Seçil MUTLU’ya bir çiçekle iletti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sn. Zekeriya ÖZAK’a ise kurumunu temsilen çiçek ve plaket kulüp başkanı Hannan BİLİR tarafından takdim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat