Özdilek

Güncel

Uluslararası çalışan travestiler yakalandı

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, Almış oldukları bir ihbarı değerlendirerek gerçekleştirdikleri operasyonda, uluslar arası çalışan biri Türk, diğeri Türkmenistan uyruklu 2 travestiyi yakaladı.

27 Şubat 2013 Saat: 01:07
Uluslararası çalışan travestiler yakalandı
Uluslararası çalışan travestiler yakalandı

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli İzmit İlçesi Erenler Mahallesinde ikamet eden bazı vatandaşlar, bölgelerinde bir evde fuhuş yapıldığına dair ihbarda bulundu.  Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri bahse konu adresi takibe aldı.  Takip esnasında evde bulunan ve kendisini Hande Olarak tanıtan Murat A.(24) isimli şahıs ile Angels olarak tanıtan Farruh İ.(22)  İsimli iki travesti olduğunu tespit etti. Şahısların internette ilan verdikleri ve müşterilerini buradan bulup eve çağırdıklarını belirleyen emniyet güçleri hemen harekete geçti. Müşteri kılığına girip telefonla şahıslarla irtibata geçen polis,  150 kendilerine, 50 eve olmak üzere 200 liraya anlaştı. Eve gidip parayı verdiklerinde ise polis olduklarını açıklayarak şahısları gözaltına aldı. Birkaç ay önce Dubai’ye giderek orda da eskort olarak çalıştıkları belirlenen şahıslardan Farruh İ sınırdışı edildi.  Murat A ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat