Özdilek

Spor

Ülkü, dünya üçüncüsü oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başarılı milli bayan boksörü Ülkü Demir, Bulgaristan’da yapılan Dünya şampiyonasında Dünya üçüncüsü oldu.

2 Ekim 2013 Saat: 00:43
Ülkü, dünya üçüncüsü oldu
Ülkü, dünya üçüncüsü oldu

    Bulgaristan'ın Albena şehrinde sona eren Dünya Yıldız ve Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında Türkiye 1 altın, 3 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı. Dünya Şampiyonasında 35 ülkeden Genç ve Yıldız boksörler Dünyanın en iyisi olmak için mücadele verdi.

 

BRONZ MADALYA KAZANDI

Bulgaristan'ın turistik merkezlerinden biri olan Albena kentinde yapılan Dünya Genç Bayanlar Boks Şampiyonasında  Türkiye 10 sıkletin tamamında katıldığı şampiyonada 5 sıklette madalya kazanmayı başardı. Şampiyonada 60 kiloda mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un milli boksörü Ülkü Demir, bronz madalya kazanarak Dünya üçüncüsü oldu.

 

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Genç yaşta bir çok derece kazanan başarılı boksör Ülkü Demir, kariyerine dereceler eklemeye devam ediyor. Üç Türkiye şampiyonluğu, bir Avrupa üçüncülüğü, bir Yıldızlar Dünya ikinciliği bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un genç boksörü son olarak ta kariyerine Dünya Gençler üçüncülüğünü ekledi. Bronz madalya kazanan başarılı boksörü müsabaka sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu arayarak tebrik etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat