Özdilek

Siyaset

Ülkede yaşanan yanlışlıkları oylayacaksınız

MHP Derince İlçe Teşkilatı’nın STK’lar ile Türköz Düğün Salonu’nda bir araya geldiği programda konuşan Meral Akşener “30 Mart’ta hem belediye başkanlarını hem de ülkede yaşanan yanlışlıkları oylayacaksınız” dedi.

28 Mart 2014 Saat: 17:49
Ülkede yaşanan yanlışlıkları oylayacaksınız
Ülkede yaşanan yanlışlıkları oylayacaksınız

MHP Derince İlçe Teşkilatı önceki gün gerçekleştirdiği büyük yürüyüş ve ilçe binasında gerçekleştirilen mitingin ardından Yenikent Mahallesi’ndeki Türköz Düğün Salonu’nda 500 kişilik bir yemek düzenledi. Programda ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu. TBMM Başkan Vekili Meral Akşener’in de katıldığı toplantıda Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Aydın Ünlü, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, Derince İlçe Başkanı Emin Şimşek, Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, eski Milletvekili Kemal Köse ve partililer katıldı.

İLK OYUN YÜZDE 39’U

Programda ilk sözü alan Başkan Adayı Altuntaş, “10 yıldır Derince’de hiçbir yapılanma olmadı. AKP’nin kitapçığında bizim dönemimizde yapılan Çenesuyu Tesisi, Bakanlığın yaptığı spor salonu ve Büyükşehir’in yaptığı hizmetler yer alıyor. İktidar partisi ilk hedefini yüzde 60 olarak açıklamıştı, şimdi ise yüzde 39 diyorlar. Ben de diyorum ki ilk aldığın yüzde 39’u alırsanız şanslısınız” şeklinde konuştu.

SADECE BELEDİYE DEĞİL

Ardından söz alan Meral Akşener, “Halit Başkan’ın en çok ‘Nerede Kalmıştık’ sloganını seviyorum. Bu kadar gergin geçen bir yerel seçim görmedim. Komploların konuşulduğu bu dönemlerde Halit Başkan’ın ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ve projelerini konuşabilseydik. Saffet Sancaklı’nın projelerini konuşabilseydik. İstikrarı başbakan bozuyor, çünkü sayın Başbakan iç gerilimi artırıyor. 30 Mart’ta hem belediye başkanlarını, hem de ülkede yaşanan yanlışlıkları oylayacaksınız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat