Özdilek

Kültür/Sanat

Ulaştırma Müsteşarın'dan sel baskını incelemesi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Soluk, Başkan Karaosmanoğlu ve Vali Topaca’nın daveti üzerine geldiği Kocaeli’nde incelemeler yaptı


 
 
Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sel baskınlarının yaşandığı D–100 Karayolu’nun Çayırova mevkiinde inceleme yaptı. Müsteşar Soluk, benzer olayların bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Müsteşar Soluk, Kocaeli’nde Karayolları tarafından yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları da yerinde inceledi.
 
D-100’ÜN ÇAYIROVA MEVKİİNDE İNCELEME
Bölgemizi etkisi altına alan aşırı yağışlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde D–100 Karayolu’nun Çayırova mevkiinde meydana gelen sel baskınlarının tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınıyor. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Soluk, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine ilimize gelerek Çayırova’da incelemelerde bulundu.
 
SEL ALANLARINI GEZDİLER
Müsteşar Soluk, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu’na bölgedeki incelemelerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, kaymakamlar ve yetkililer eşlik etti. Müsteşar Soluk, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu, su taşkınlarının yaşandığı alanda incelemelerde bulundu. D–100 Karayolu’nun her iki yönünde yaklaşık 1 saat boyunca inceleme yapan Müsteşar Soluk, aynı olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağını söyledi.
 
GEREKLİ ÖNLEMLER ALINACAK
İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Vali Topaca, Ulaştırma Bakanlığı, Valilik ve Büyükşehir tarafından yürütülecek çalışmalar sonucunda bölgede sel baskınlarının yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. Müsteşar Soluk da, Vali Topaca ve Başkan Karaosmanoğlu’nun daveti üzerinde yaşanan sıkıntıyı yerinde görmek için Çayırova’ya geldiğini, sel baskınlarının kesin olarak önüme geçilmesi için gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.
 
DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Öte yandan Müsteşar Soluk ile beraberindekiler, D–130 Karayolu’nun Karamürsel mevkiindeki ikileme çalışmalarını da inceledi. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Soluk ile Kocaeli’ndeki karayollarında yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili olarak da görüş alışverişinde bulundu. Müsteşar Soluk, Ankara’daki Ulaştırma Bakanlığı’nda düzenlenen toplantılarda Başkan Karaosmanoğlu ile sık sık bir araya geldiklerini hatırlatarak, Kocaeli’nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini söyledi. Büyükşehir’in Kocaeli’nde ulaşımla ilgili çok önemli çalışmalara imza attığını sözlerine ekleyen Müsteşar Soluk, Ulaştırma Bakanlığı olarak Kocaeli’ndeki çalışmaların zamanında ve eksiksiz tamamlanmasına ayrı bir önem vereceklerini söyledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat