Özdilek

Kültür/Sanat

Ulaşımda yeni hedef

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

 

 

 

Yolcu taşıma kooperatiflerinin başkanlarıyla toplantı yapan İbrahim Karaosmanoğlu, "Değişim ve gelişime ayak uydurmalıyız. Ulaşımda yeni ufukları esnafımızla birlikte açacağız" dedi

BÜYÜKŞEHİR  Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kent genelinde hizmet veren yolcu taşıma kooperatiflerinin başkanlarıyla bir araya geldi. 60 yolcu taşıma kooperatifinin başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıda Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel de hazır bulundu. Kooperatif başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk olarak Genel Sekreter Yardımcısı Büyükakın, "Toplu Taşımada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aksiyon Planı’’ başlıklı bir sunum yaptı.

HEDEF GÜVENLİ ULAŞIM
Tahir Büyükakın, sinevizyon eşliğinde gerçekleştirdiği sunumda Büyükşehir’in kent içi ulaşıma olan yaklaşımını ifade etti. Her zaman kent esnafının kazanmasından yana olduklarını söyleyen Büyükakın, en önemli önceliklerinin ise vatandaş memnuniyeti olduğuna değindi. Büyükakın, UKOME tarafından alınan kararla oluşturulan KOTUS hakkında da bilgi verdi. Kooperatiflerin tek çatı altında toplanmaları ve havuz sistemine geçmelerinin sağlayacağı faydaları anlatan Büyükakın, çağın gereklerine uygun konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamalarını beklediklerini vurguladı.

SORUMLULUK BİZDE
İbrahim Karaosmanoğlu da ulaşım sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu, bu hizmetleri kendileri adına kooperatiflerin gerçekleştirdiğini hatırlattı. Ulaşımda 7 yıl öncesine oranla çok iyi bir noktada bulunduklarını, ancak hala giderilmesi gereken ihtiyaçların bulunduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Belli günlerde ben de belediyeye halk otobüsleriyle gidip geliyorum" dedi. Taşımacı esnafına büyük bir iyi niyetle yaklaştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu,  "Ulaşım alanındaki değişim ve gelişime ayak uydurmalıyız. Ulaşımda yeni ufukları esnafımızla birlikte açacağız. Bu kentin ulaşımı da, Türkiye’ye örnek olmalı’’ dedi. Toplantının sonunda söz alan taşımacı kooperatiflerinin başkanları da, Karaosmanoğlu’na katıldıklarını dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat