Özdilek

Siyaset

Uğurlu, Defne veTepeköy Mahallerinin sorunlarını dinledi

CHP Karamürsel Belediye başkan adayı Mustafa Asım Uğurlu tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. CHP’de genel merkez tarafından ismi ilk açıklanan belediye başkan adayı unvanına sahip Mustafa Asım Uğurlu başkan adaylığı açıklam

8 Kasım 2013 Saat: 17:04
Uğurlu, Defne veTepeköy Mahallerinin sorunlarını dinledi
Uğurlu, Defne veTepeköy Mahallerinin sorunlarını dinledi

Seçim çalışmalarına gündüz ve akşam olmak üzere iki bölümlü hazırlanan programlarla Karamürsel halkıyla birlikte olan Uğur’lu Karamürsel’de yapılması gerekenleri ve yapılacakları konusunda bilgi alış verişinde bulunarak halktan aldığı sorunlarla birlikte önerilerini de bir not halinde tutarak çözüm konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

 

Önceki gün program dahilinde Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, eski ilçe başkanı Ali Kara, meclis üyesi aday adaylarından Orhan Demirer, ve Mustafa Balkan’la birlikte Mehmet Akif Ersoy Caddesi Cami atik Mahallesi Esnaflarını dolaşan Mustafa Asım Uğurlu buradaki esnafların sorunlarını bire bir dinleyerek notlarını alırken heyet daha sonra Defne ve Tepeköy Mahallesine geçerek burada yaşayanlarla birlikte çay içerek geç saatlere kadar sohbet etti.

 

Son derece samimi havada geçen sohbetlere geçen dönem CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Av. Merih Kuruçelik, yönetim kurulu üyeleri, SKM üyeleri, gençlik kolları da katılarak Defne ve Tepeköy’lü mahallelerin sorunlarını dinleyen Uğurlu, mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadıkları Doğalgaz’ın hala mahallelerine getirilmemesi ve yıllardır bugün olacak yarın olacak diyerek kandırılarak bu kışta bu halkın kışı sobayla geçirecek olmaları ve bunun için hala bir çözüm getirilmemesi çok ayıptır işte bu ve buna benzer günü kurtarmak için halkın kandırılmasından dolayı bunları muktedir olarak görmüyorum dedi.

 

D-130 Karayolunun da Defne ve Tepeköy halkının çok büyük sorun olduğunu da belirten mahalle sakinleri, üst geçit yapıldı ama yan yol olmadığından direk D-130 karayoluna iniyoruz evimize gitmek için bu yolda tehlikeli olarak yürümek zorunda kalıyoruz birde Tepeköy’e dönüş yapamıyoruz onu yapmak için Karamürsel’den dönmek gerekiyor, Karamürsel’e gitmek içinde Ereğli’den dönmek zorunda kalıyoruz, biz buraya ışık istiyoruz diyerek sorunlarını dile getirirken bu konularda da sorumlarla görüşmeler yapacaklarını belirten Uğurlu ve ekibine ilgi çok büyüktü.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat