Özdilek

GEBZE SPOR

Uğur Yılmaz Dünya 6.sı

İspanya'da 7.Kasım.2021 tarihinde yapılan "Dünya Vücut Geliştirme yarışmasında" Milli Sporcumuz Uğur Yılmaz, Dünya 6.oldu.

10 Kasım 2021 Saat: 11:07
Uğur Yılmaz Dünya 6.sı
Uğur Yılmaz Dünya 6.sı
Uğur Yılmaz Dünya 6.sı
Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği olarak ,Ülkemize büyük bir gurur yaşatan sporcumuzu,İspanya'ya gitmeden önce stüdyoda fotoğraflamış kendisine bol şanslar dilemiştiler.
Yarışma sonrası görüştüğümüz Uğur Yılmaz, 
Dünya şampiyonasına ilk defa katıldım,rakiplerim de olağan üstü güçlü isimlerdi,onların arasından sıyrılıp Ülkeme madalya kazandırdığım için çok sevinçliyim dedi.Konuşmasına,Bu spor dalı inanın çok zor, adeta ömür boyu diyet-beslenme yapıyor gibi,çok fazla dikkat ve disiplin gerektiren bir dal.Beslenme konusu başlı başına bir sorun ve ekonomik açıdan büyük bir yük.Dünyadaki sporcuların hepsinin bir sponsoru veya destekçisi var ama biz maalesef böyle bir destek bulamadık. Sponsorlar bulunursa hedefim eninde sonunda Dünya şampiyonu olarak ülkeme altın madalya kazandırmak dedi.
Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Kemal Kaya ise,Büyük Sanayi yatırımlarının olduğu,Büyük ve güçlü firmaların bulunduğu ilimizde, sponsorların çıkarak bu sporcumuza destek vereceklerine inancımız sonsuz dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat