Özdilek

Eğitim

UDEF 9.bölge toplantısı Kocaeli'de yapıldı

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) 9.Bölge toplantısı Kocaeli Sekapark Otel'de yapıldı.

3 Aralık 2017 Saat: 20:00
UDEF 9.bölge toplantısı Kocaelide yapıldı
UDEF 9.bölge toplantısı Kocaeli'de yapıldı

Programa katılan UDEF Genel Başkanı Mehmet Ali BOLAT uluslararası oğrenci derneği başkan ve yöneticilerine hitaben bir konuşma yaptı.

Bolat konuşmasında" Bizim asli görevimiz buraya gelen öğrencilere bir şeyler katabilmektir. Eğitim hayatını güzel geçirmelerini sağlamak, staj imkanı sağlamak, problemlerini çözmek ve eğitimleri dışında ülkelerine döndüklerinde ülkesine katkı sağlayacak bir beceri kazanmalarını sağlamaktır" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Bolat toplantıya katılan dernek yöneticileri ile programa ev sahipliği yapan Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği başkanı Fatih Karaçoban ve Yönetimine teşekkür etti.

 

Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda 9. Bölge yeniden yapılandırılarak Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Gebzede bulunan uluslararası öğrenci dernekleri 14. bölge olarak olarak düzenlendi. 14. bölgenin bölge başkanlığına Mehmet Ali Akpınar atandı.

 

Yapılan toplantıya UDEF Genel Başkanı Mehmet Ali BOLAT, 9. Bölge Başkanı Ebubekir Armağan, 14. Bölge Başkanı M. Ali AKPINAR, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Yalova, Kütahya, Gebze ve Bilecik'te ki uluslararası öğrenci Derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat