Özdilek

Güncel

ÜÇYOL ESNAFI MEYDANDAN ŞİKAYETÇİ

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Bekirpaşa Üçyol’da yapılan meydan düzenlemesinden memnun olmayan 60 kadar esnafın belediyeye şikayet dilekçesi yazdığını söyledi

6 Ağustos 2013 Saat: 16:55
ÜÇYOL ESNAFI MEYDANDAN ŞİKAYETÇİ
ÜÇYOL ESNAFI MEYDANDAN ŞİKAYETÇİ
CHP İzmit İlçe Örgütü`nün haftalık yönetim kurulu toplantısı ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan ilçe başkanı Selman Yıldırım, Kadir Gecesi`nde bin 600 sandık sorumlusu, bin 300 mahalle çalışma komitesi üyesi ve 870 partiliyle birlikte 3 bin 700 vatandaşı ziyaret ettiklerini söyledi. ‘Aynı anda kaç kişiye ulaşabiliriz` düşüncesiyle çalışma yaptıklarını kaydeden Yıldırım, ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet ettiklerini, hal ve hatırlarını sorduklarını, sorunlarını dinlediklerini ifade etti.
 
ADAY TANITIM TOPLANTISI
CHP İzmit İlçe Örgütü`nün Ramazan Bayramı`nın 1. günü saat 12.30`da bayramlaşacağını hatırlatan Yıldırım, “Eylül ayının 15`den sonra belediye başkan aday adaylarının kendilerini tanıtması için salon toplantısı düzenleyeceğiz. Toplantıda aday adaylarımıza 15-20 dakika süre vererek kendilerini tanıtmalarını sağlayacağız” dedi. Başkan Yıldırım, daha önce yaptıkları ve yüzde 100 başarı elde ettikleri seçim tatbikatını seçime 1 ay kala tekrarlayacaklarını da kaydetti.
 
BAŞVURULAR 100`Ü GEÇER
Belediye meclis üyeliği ve belediye başkan aday adaylığı konusunda yapılan başvuruları paylaşan Yıldırım, “2`si kadın 4`ü erkek olmak üzere 6 belediye başkan aday adayımız var. Belediye meclis üyeliği için ise 18 kadın 61 erkek, 5 genç, 1 engelli olmak üzere 85 kişi dosya aldı. Belediye başkan aday adaylığı için dosya alan Hikmet Erenkaya, Cüneyd Özkürkçügil ve Ertuğrul Akalın henüz dosyalarını teslim etmedi. 12 başvuru evrak eksikliği nedeniyle sahibine iade edildi. Belediye meclis üyeliğinde başvurular 100`ün üzerine çıkacak” dedi.
 
FELAKET YAŞANDI
Geçen hafta yağan yağmur sonucunda İzmit`in altının üstüne gelmesi konusuna da değinen Yıldırım, “Geçtiğimiz hafta 20 dakika yağmur yağdı. Büyük bir felaket yaşandı. Büyükşehir Belediyesi ‘Alt yapıya önem veriyoruz, ciddi yatırımlar yapıyoruz` diyor, ciddi reklamlar yapıyordu. Ancak yağmurda yatırımların yeterli olmadığı görüldü. Belediye başkanı da eksikliklerini itiraf etti. Umarım belediye başkanının itirafını bürokratları görür ve kent mağduriyetini azaltacak yatırımlar yapılır” açıklamasında bulundu.
 
ESNAFIN ŞİKAYETİ
İzmit Belediyesi tarafından Bekirpaşa Üçyol`da yapılan meydan düzenlemesinin esnafı memnun etmediğini savunan Yıldırım, bölgede faaliyet gösteren 60 kadar esnafın şikayetçi olduğunu belirterek, “Bölge esnafı İzmit Belediyesi`ne dilekçe yazarak meydan düzenlemesiyle ilgili şikayetini dile getirdi. Düzenleme sonrasında yolun araç geçişi için yeterli olmaması esnafı rahatsız etti. Esnaf yolun en az iki aracın geçişine izin verilecek şekilde yeniden yapılmasını istiyor” dedi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat