Özdilek

Siyaset

Üçyol’da kaldırımda kahvaltı

Bekirdere Üçyol esnaflarından Abdülkadir Taşer, Ahmet Taşer ve Aydın Çelik’in öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıya ilgi büyük oldu.

10 Kasım 2013 Saat: 09:57
Üçyol’da kaldırımda kahvaltı
Üçyol’da kaldırımda kahvaltı

Üçyol da kaldırım üzerinde gerçekleşen kahvaltı programına AKP Milletvekili Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP  İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit eski Belediye Başkanı ve aday adayı Halil Yenice, Kandıra Belediye Başkan aday adayı Ercüment Şahin, Belediye Meclis üyeleri ve aday adayları ile mahalle ve köy muhtarları ile Bekirdere Üçyol bölgesi esnaflara katıldı.

Kahvaltı için geniş kaldırımlar üzerine masalar kuruldu. Davul-zurnayla karşılanan davetlilere Abdulkadir Taşer’in eşi Neziha Hanım, evinde yaptığı 3 tepsi Boşnak böreğini sıcak sıcak ikram etti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’da kahvaltıya katılanlara birer havlu hediye etti. “Çay-kahve-kahvaltının bahane bir araya gelmek şahane” diyen Başkan Doğan, Saraybahçe ile Bekirpaşa arasındaki dengesizliği kaldırmak için çaba harcadıklarını belirtti Cephanelikte yapılan yatırımlar başta olmak üzere Bekirpaşa’ya birçok yeni hizmetin yapıldığını ve devam edeceğini söyledi, “M.Alipaşa Mahallesi’nde yeni cami ile meydanı yapılacak. Ev hanımları evde bulaşık yıkarken ufak kazalar olabiliyor, bizim de hizmet yaparken bazı eksiklerimiz olabiliyor. Onlar hiç bulaşık yıkamıyorlar; onun için eksikleri de olmuyor. Personeline maaş vermeyip arka kapıdan kaçanlar hiç konuşmasınlar. Biz hortumcuların hortumlarını kestik, bununla öğrencilerimize bisiklet veriyoruz, başka hizmetler yapıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanları ile uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, iktidarda olup kavga etmeyenleri görmediklerini belirtti, “Kavga edenleri bu millet sildi. Biz sizinle beraberiz. Halkımızla et-tırnak gibiyiz; hizmet etmeye de davam edeceğiz. İstikrarı bozmak isteyenlere halkımız fırsat vermeyecektir.”dedi. Halkın 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan’a emaneti verdiğini belirten Karaosmanoğlu, seçimlerde verilen destek nedeniyle teşekkür etti. Karaosmanoğlu şöyle konuştu: “Biz emanetin bilincinde gece gündüz çalışıyoruz. 11 yıl önce bu memleket dilekli kuruşa muhtaçken şimdi İMF’ye borç veren noktaya geldik. Biz, dünyadaki fakirlere bile 3 milyon dolar dağıttık. Merak etmeyin emanet emin ellerde. 7 Kasım’da Kocaeli Devlet Hastanesi’nin ihalesi yapıldı. Buraya yepyeni bir hastane de yapılacak. 1100 yataklı Şehir Hastanesi’nin de temelleri yakında atılacak. Bekirpaşa milyon dolarlık projelerinde merkezinde olacak.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat