Özdilek

Ekonomi

Üçüncü girişiminde para kazanmaya başladı

Belsa Plaza arkasında açtığı üçüncü işyeri sayesinde nihayet para kazanmaya başladığını belirten esnaf Ali Tok, “Artık çaya hiç para vermiyorum” dedi.

28 Mayıs 2014 Saat: 15:03
Üçüncü girişiminde para kazanmaya başladı
Üçüncü girişiminde para kazanmaya başladı

Üçüncü de tutturdu.

Belsa Plaza arkasında ki sokakta ilk önce Av malzemeleri sattığı bir dükkan açan ve başarılı olamayarak iflas eden Ali Tok (43) aynı adreste ikinci iş olarak bu kez balık malzemeleri, yemleri, balık ve akvaryum satmaya karar verdi. Yine işleri istediği gitmediği için ve her gün sadece çaycılara çalıştığını düşünen Ali Tok, sonunda madem çaycıya bu kadar para veriyorum neden çay ocağı açmıyorum şeklinde ki fikrini hayata geçirince aynı adreste üçüncü işinde başarıyı yakaladı ve para kazanmaya başladı.

Artık çaycıya para yetiştirmekten kurtuldum.

Başarılı olamadığı diğer iki işinde çaycılara para vermekten bir türlü kurtulamadığını dile getiren Demlik Kafe işletmecisi Ali Tok, “İnanın çaycılara para yetiştirmekten kurtulamıyordum. Artık hiç olmazsa çay parası vermiyorum ve çay satıyorum. Tost satıyorum. Menemen satıyorum ve Allaha bin şükür para kazanmaya başladım. Deneme yanılma metoduyla biraz pahalı da olsa burada ne iş yapılacağını buldum ve başladım. Bir tek dileğim var Allah herkesin gönlüne göre versin” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat