Özdilek

Eğitim

Ücretsiz bilgisayar projesi ile “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü aldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, TÜGED tarafından eğitime verdiği destek nedeniyle “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne” layık görüldü
 
“Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı”İbrahim Karaosmanoğlu
Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği (TÜGED) Genel Başkanlığı tarafından her yıl verilen geleneksel yılın eğitim-kültür ödülleri açıklandı. TÜGED, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu  “2010'un Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” seçti. Ödüller, 21 Ocak 2011 Cuma günü Ankara’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak.
 
EĞİTİME VERDİĞİ KATKI NEDENİYLE
TÜGED tarafından her yıl geleneksel olarak verilen Eğitim ve Kültür Ödülleri bu yılda devam etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  “Her öğrenciye  Türkiye’de bir ilke imza atan ve benzeri çok sayıda projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi son iki yılda 53 bin öğrenciye ücretsiz dizüstü bilgisayar dağıttı. Büyükşehir Belediyesi 5 yılda 130 bin öğrenciyi bilgisayar sahibi yapacak.
 
ÖDÜL ALANLAR
21 Ocak 2011 tarihinde Ankara da düzenlenecek program ile ödüllerini alacak olan isimler, Yılın Devlet Adamı; Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Yılın Valisi; Hasan Duruer, Yılın TV Ödülü; İbrahim Şahin, Yılın Başarılı Adamı; Temel Kotil ve Sami Alan, Yılın Kültür Adamı Fahri Tuna’dan oluşuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat