Özdilek

Ekonomi

Üçler Kebap devredildi

Kepenk kapatan Üçler Kebap’ın işletmecisi Murat Cansoy, kardeşiyle birlikte Hollanda’daki restoranlarını işleteceğini açıklarken işletmenin başka bir isimle devredilen kişi tarafından işletileceğini de duyurdu.

8 Aralık 2014 Saat: 17:38
Üçler Kebap devredildi
Üçler Kebap devredildi

zmit’te 1981 yılından bu yana faaliyet gösteren Üçler Kebap birkaç gün önce kepenk kapattı. Çevrede bulunan esnaflar tarafından “Battılar” söylentilerine gazetemiz aracılığı ile cevap veren Üçler Kebap’ın işletmecisi Murat Cansoy ise “Ben çevredeki kimsenin lafına bakmam. Bunu söyleyen kişiler de biliyor ki benim kimseye bir borcum yok. Kardeşim Hollanda’ya yerleşti ve orada büyük bir restoran açtı. Böyle büyük bir yerin işletmeciliğini tek başına yapmakta zorlanınca beni de yanına çağırdı. Bu sebeple ben de buradaki dükkanımızı devrederek Hollanda’ya gitmeye karar verdim” şeklinde konuştu.


“BAŞKA İSİMLE İŞLETİLECEK”

Üçler Kebap’ı şimdiki bulunduğu yerine taşıdıktan sonra eskisi kadar verim alamadıklarını belirten Murat Cansoy, “Biz burada 33 yıllık esnafız. Kimseye bir borcumuz yok. Dükkanı devrettiğim kişi de başka bir isimle burayı işletecek” dedi. Hollanda’da yeni açtıkları restoranda da döner, kebap gibi Türk mutfağından yemeklerin servis edileceğini belirten Cansoy, devir işlemlerinin yanında pasaport ve vize işleriyle de uğraştığını ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat