Özdilek

Güncel

ÜÇ ARACIN ARASINDAN GEÇMEYE ÇALIŞTI

Başiskele D-130 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir kadın feci şekilde hayatını kaybederken, aralarında Van Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu’nun da bulunduğu 3 kişi yaralandı

1 Temmuz 2013 Saat: 15:08
ÜÇ ARACIN ARASINDAN GEÇMEYE ÇALIŞTI
ÜÇ ARACIN ARASINDAN GEÇMEYE ÇALIŞTI
Başiskele D-130 Karayolu Döngel mevkiinde meydana gelen trafik kazasında üç aracın arasından geçmeye çalışan otomobil faciaya neden oldu. Kazada, otomobilin çarptığı servis aracında bulunan Van Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu`nun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralanırken, kimliği henüz belirlenmeyen bir kadının kafası parçalandı. Otomobilden çıkan 20 gram esrar maddesi ve 60 Bin TL para ise kafaları karıştırdı.
 
Alınan bilgi ve iddialara göre; Başiskele ilçesi D-130 Karayolu üzeri Döngel mevkii üzerinden İzmiti stikametine seyreden Kamuran Işık idaresindeki 34 GN 9021 plakalı otomobil, dün sabah 04.30 sularında yol kenarında yolcu almak için bekleyen 41 PG 262 plakalı havaalanı servis aracı ile 81 BJ 792 ve 07 FDS 25 plakalı araçların arasından geçmek istedi. Ancak bu teşebbüs faciayla sonuçlandı. Kamuran Işık idaresindeki otomobil üç araca da çarparak hurda haline geldi. Kazayı gören vatandaşlar hemen ambulans ekiplerine haber verdi. Kazada otomobilde bulunan bir kadın feci şekilde hayatını kaybetti.
 
Meydana gelen kaza sonrasında yolda bekleyen araçlara çarpan otomobilin hız ibresinin 165 kilometrede kaldığı öğrenilirken, şoför Kamuran Işık olay yerine gelen ambulansla ağır yaralı olarak önce Kocaeli Devlet Hastanesi`ne daha sonra ise Gebze 100. Yıl Hastanesi`ne götürüldü. Aynı araçta bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen kadının ise kafasının parçalanarak öldüğü belirlendi. Havaalanı servis aracı içerisinde bulunan 15 kişiden Van Muradiye Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Ferhat Genç yaralandığı, kaymakamın da kazada burnunun ancak sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza mahalline gelerek inceleme yapan polis ekipleri, facia gibi kazaya neden olan otomobilde araçta 20 gram esrar maddesi ve bir çanta içerisinde yaklaşık 60 Bin TL para buldu. 
 
Araçta uyuşturucu maddeyle beraber yüklü miktarda para bulunması üzerine olay yerine gelen Narkotik polisi de aracın zula olabileceği yerlerinde arama yaptı. Ancak yapılan aramalarda başka bir uyuşturucu maddeye rastlanılmadığı kaydedildi. Öte yandan Gebze`de tedavisi devam eden şüpheli aracın şoförü Kamuran Işık`ın durumunun ağır olduğu kaydedildi. Kazada ölen kadının kimlik bilgilerine ise ulaşılamadı. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturmasının devam ettiği ve aracın ruhsat sahibine ulaşıldığı ve polis tarafından ifadesinin alınacağı kaydedildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat