Özdilek

Çevre

Tüysüzler’de 200 dönüm orman KÜL OLDU

İzmit Tüysüzler mevkii, Gültepe Fatih Mahallesi, Manolya Sokak ve Karadağ sokak yakınlarında bulunan ormanlık alanda akşam saatlerinde çıkan yangında 200 dönümlük alan kül oldu.

11 Eylül 2013 Saat: 19:12
Tüysüzler’de 200 dönüm orman KÜL OLDU
Tüysüzler’de 200 dönüm orman KÜL OLDU

İzmit Tüysüzler Mevkii’nde bulunan ormanlık alanda saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Yangına ilk müdahale ormanda arsası bulunan Hatun Demir ve çocukları ile mahalle sakinleri yaptı. Vatandaşın haber vermesi üzerine olay yerine gelen İtfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangını söndürebilmek için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerin çalışması sonucu yangının ormanın hemen yakınında bulunan evlere sıçraması önlendi. Yangını tinercilerin çıkardığını iddia eden arsa sahiplerinden Hatun Demir, “Bu ormanlık alanda yaklaşık 2 hafta öncede tinerciler tarafından yangın çıkarılmıştı. Belediyeden bu bölgeye su pompası koyulması istemiştik. Ancak belediye bu konuda duyarsız kaldı. Mahallemizde güvenlik zafiyeti var. Tinercilerin bu bölgeden uzaklaştırılması için emniyetten destek istiyoruz” dedi. Arsa sahiplerinden Fikriye Ceran ise yangının kasıtlı olarak çıkarıldığını öne sürdü. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat